Transportul este GRATUIT pentru comenzile mai mari de 300 Lei. Comanda minimă în valoare de 100 Lei.

HOME » Blog » 1 Martie, prima zi de primăvară

1 Martie, prima zi de primăvară

  • 1 Martie, prima zi de primăvară

1 Martie, prima zi de primăvară

Una dintre cele mai frumoase zile ale anului, 1 Martie, prima zi de primăvară, este încărcată de simboluri. 1 Martie vestește venirea primăverii, dar sărbătorește și o tradiție veche legată de renașterea naturii.

1 Martie este zi de sărbătoare la români. În această zi se oferă în dar mărțișoare și flori și se fac cadouri doamnelor și domnișoarelor. Mărțișorul este un simbol cu o lungă tradiție în țara noastră, fiind reprezentat de un mic obiect decorativ legat cu un șnur alb și roșu, care este purtat de fete și femei toată luna martie.

Dacă deții o florărie acum este momentul să comanzi produse și accesorii pentru această zi specială de 1 Martie. Vino la noi în magazin și alege dintre zecile de modele de flori artificiale, flori de săpun, accesorii și elemente floristice de sezon, coșuri și cutii decorative. Avem stocuri actualizate în permanență, asigurăm livrare promptă din depozitul propriu în toată țara și în țările din UE și avem prețuri imbatabile.

Și dacă tot ești în magazinul nostru online, te invităm să vezi și noile modele de ambalaje pentru flori, articole decorative sau vase din ceramică sau sticlă.

Vrei mai multe detalii sau nu știi ce să alegi? Intră la noi pe site și ia legătura cu unul din colegii noștri prin telefon sau chat.

Ambalaje, decoratiuni si accesorii pentru flori. Produse de calitate la pret de importator, cu livrare in toata Romania.© 2014-2022 Celoplast.ro | Realizare site StudioWEBERPlăți online cu card bancar