Transportul este GRATUIT pentru comenzile mai mari de 300 Lei. Comanda minimă în valoare de 100 Lei.

  1. Prima pagina HOME
  2. »
  3. Panglici si role decorative
  4. »
  5. Panglici si role decorative Altele
Filtrează

Panglici si role decorative

Ai o petrecere in familie, organizezi targuri, expozitii, dai o petrecere in firma sau ai o ocazie speciala? Sau poate organizezi petreceri pentru copii sau serbari scolare? Toate aceste ocazii sunt unice, frumoase si trebuie marcate cu un decor potrivit. Panglicile si rolele decorative sunt ingredientul nelipsit al unei petreceri reusite. Descopera cele mai potrivite modele de panglici, cu o sumedenie de culori si dimensiuni. Role decorative pentru coloane, accesorii floristice diverse.

Transformati orice petrecere intr-un eveniment de neuitat alegand cele mai bune decoratiuni.

Descopera si florile artificiale pentru aranjamente florale. Magazinul online Celoplast.ro te asteapta cu o gama larga de produse floristice, de la ambalaje pentru flori, pana la cele mai moderne accesorii pentru aranjamentele florale. Suntem in pas cu tendintele actuale in floristica, pentru ca evenimentul tau sa fie unul remarcabil si de neuitat!

Ordonare:
Pe pagina
Ordonare:
Pagina:
Gama bogata de panglici si role decorative, flori artificiale, plante artificiale si accesorii floristice, cu livrare rapida si transport GRATUIT la comenzi de peste 300 Lei! Comanda minima este de 100 Lei.
© 2014-2021 Celoplast.ro | Realizare site StudioWEBER Plăți online cu card bancar