Transportul este GRATUIT pentru comenzile mai mari de 300 Lei. Comanda minimă în valoare de 100 Lei. Expediere în 1 - 2 zile lucrătoare.

Baton silicon pentru floristica

În stoc
4118
49.00lei
Descriere
Batonul silicon pentru floristică este un instrument de calitate superioară, proiectat special pentru a facilita procesul de aranjare și lipire a elementelor florale. Indiferent dacă ești un pasionat al artei florale sau un profesionist în domeniul floristic, acest baton siliconic îți va oferi versatilitate și precizie pentru a crea aranjamente impresionante. Designul ergonomic al batonului face ca mânuitul să fie confortabil, permițându-ți să lucrezi cu precizie și dexteritate.Batonul siliconic este echipat cu o vârf ascuțit și precis, ceea ce îl face ideal pentru lipirea detaliilor mici și delicate în aranjamentele florale.Ușor de utilizat: Cu un mecanism de aplicare simplu, batonul poate fi utilizat cu ușurință, fără a necesita eforturi suplimentare.Cu ajutorul vârfului ascuțit, aplică cu grijă siliconul în zonele unde dorești să lipești elementele florale. Precizia aplicării va permite o fixare fermă și estetică. Eliberează-ți imaginația și experimentează diferite aranjamente florale, combinând culorile, texturile și formele pentru a crea buchete și compoziții originale și impresionante.Folosind batonul silicon pentru floristică, vei adăuga un nivel suplimentar de calitate și profesionalism creațiilor tale florale. Fie că ești implicat în aranjamente florale pentru nunți, evenimente speciale sau doar pentru plăcerea de a decora, acest instrument de încredere va deveni un partener de încredere în călătoria ta creativă în lumea floristică. Asigură-te că ai întotdeauna un baton silicon pentru floristică la îndemână, pentru că inspirația poate veni în orice moment, iar creațiile tale vor fi cu siguranță remarcate și apreciate pentru frumusețea și măiestria lor. Alege calitatea și performanța, alege batonul silicon pentru floristică.
Dimensiuni: 11 x 300 mm
Gramaj 1000 g
Acesorii floristice pentru o floristica moderna
 
COMANDĂ
RAPIDĂ
TRANSPORT GRATUIT
LA COMENZI MAI MARI DE 300 LEI
RETURNARE
14 ZILE
POSIBILITĂȚI MULTIPLE
DE PLATĂ
CONSULTANȚĂ
GRATUITĂ
Ambalaje, decoratiuni si accesorii pentru flori. Produse de calitate la pret de importator, cu livrare in toata Romania.© 2014-2024 Celoplast.ro | Realizare site StudioWEBERPlăți online cu card bancar