Transportul este GRATUIT pentru comenzile mai mari de 300 Lei. Comanda minimă în valoare de 100 Lei. Expediere în 1 - 2 zile lucrătoare.

Bradut sarma color pentru aranjamente florale

Stoc epuizat
555060

Produsul nu mai face parte din oferta noastră

Descriere
Numele produsului nostru este "Braduț sârmă color pentru aranjamente florale," iar acesta reprezintă alegerea ideală pentru a vă inspira creativitatea în sezonul festiv! Cu această bijuterie a Crăciunului, puteți crea aranjamente florale deosebite, ce vor aduce o atmosferă magică și o notă de eleganță oricărei împrejurimi.Datorită braduțului nostru realizat din sârmă, puteți contura și modela fiecare ramură pentru a se potrivi cu precizie dorințelor și viziunilor voastre. Fie că doriți să realizați un buchet clasic și elegant, sau să dați viață unor creații inedite și avangardiste, acest produs vă va oferi libertatea de a vă manifesta într-un mod artistic unic.Braduțul sârmă color pentru aranjamente florale este un instrument versatil și prietenos pentru utilizator, în special în perioada festivă a Crăciunului. Datorită nuanțelor sale variate și vii, veți putea integra cu ușurință acest accesoriu în orice tematică decorativă. Combinați-l cu tradiționalele flori roșii de Crăciun pentru a aduce un plus de căldură și pasiune, sau creați un design modern și rafinat folosind culori pastelate și elemente contemporane.Acest braduț din sârmă vă va transforma aranjamentele florale în opere de artă. Indiferent dacă îl utilizați în aranjamentele pentru masă, coroane, ornamente de Crăciun sau chiar în buchete spectaculoase, efectul va fi unul impresionant și memorabil pentru toți cei care îl vor admira.Dăruind acest braduț sârmă color, puteți împărtăși pasiunea pentru frumos și crea cu mândrie aranjamente florale încântătoare. Încurajați creativitatea celor dragi sau, de ce nu, dezvoltați-vă propria afacere în domeniul aranjamentelor florale, profitând de acest produs de calitate superioară.
Aranjamentele florale de Crăciun capătă un farmec aparte cu ajutorul acestui braduț sârmă color. Surprindeți-vă familia și prietenii cu decorațiuni pline de eleganță și unicitate. Fiecare detaliu conturat cu măiestrie va aduce o notă aparte sărbătorilor de iarnă.
Acum, cu "Braduț sârmă color pentru aranjamente florale," veți putea sărbători Crăciunul într-un mod cu totul nou, plin de culoare și frumusețe. Nu mai așteptați și adăugați această minunată bijuterie în coșul de cumpărături pentru a vă bucura de un Crăciun magic, creat cu propria voastră mână.
Articole decorative pentru flori
Dimensiuni: 18 cm
 
COMANDĂ
RAPIDĂ
TRANSPORT GRATUIT
LA COMENZI MAI MARI DE 300 LEI
RETURNARE
14 ZILE
POSIBILITĂȚI MULTIPLE
DE PLATĂ
CONSULTANȚĂ
GRATUITĂ
Ambalaje, decoratiuni si accesorii pentru flori. Produse de calitate la pret de importator, cu livrare in toata Romania.© 2014-2024 Celoplast.ro | Realizare site StudioWEBERPlăți online cu card bancar