Transportul este GRATUIT pentru comenzile mai mari de 300 Lei. Comanda minimă în valoare de 100 Lei. Expediere în 1 - 2 zile lucrătoare.

Bucati scoarta copac artificial pentru aranjamente florale

În stoc
8103
12.00lei
Descriere
Acest produs extraordinar, cunoscut sub numele de "Bucăți scoarță copac artificial pentru aranjamente florale", este un element versatil și inovator ce aduce o notă autentică și naturală oricărui aranjament floral. Cu o estetică minuțioasă și o similitudine uimitoare cu scoarța unui copac autentic, aceste bucăți de scoarță artificială sunt concepute pentru a revoluționa modul în care sunt realizate și prezentate aranjamentele florale.În esență, aceste bucăți de scoarță sunt rezultatul perfect al tehnologiei de ultimă generație și al creativității umane, fuzionate pentru a oferi un produs cu adevărat excepțional. Fiecare bucată de scoarță este modelată cu atenție pentru a capta detaliile autentice ale texturii și aspectului natural al scoarței unui copac veritabil. Fiecare proeminență, crevasă și nuanță sunt redate cu precizie, astfel încât să poți crea aranjamente florale ce par că au fost alcătuite în mijlocul naturii.Acest produs nu se limitează doar la estetică, ci oferă și o funcționalitate remarcabilă. Fie că dorești să adaugi o notă rustică aranjamentelor tale florale de nuntă sau să aduci un strop de natură în designul interior al casei tale, aceste bucăți de scoarță sunt soluția perfectă. Ele pot fi utilizate pentru a crea fundaluri interesante în aranjamentele tale, pentru a completa aspectul general al compozițiilor sau pentru a oferi un punct focal captivant.Un alt avantaj major al acestor bucăți de scoarță este durabilitatea lor excepțională. Fiind realizate din materiale de calitate superioară, acestea rezistă în timp și nu se deteriorează la fel ca scoarța naturală, ceea ce îți permite să te bucuri de aspectul lor autentic pentru perioade îndelungate. De asemenea, sunt ușor de întreținut și curățat, făcându-le potrivite pentru utilizare în diverse contexte și medii.În concluzie, "Bucăți scoarță copac artificial pentru aranjamente florale" este un produs inovator ce deschide noi posibilități în lumea designului floral. Cu o estetică uluitoare și o versatilitate remarcabilă, aceste bucăți de scoarță adaugă o notă de autenticitate și frumusețe fiecărui aranjament floral. Indiferent dacă ești un profesionist în arta florilor sau doar pasionat de designul interior, acest produs îți va permite să creezi cu ușurință opere de artă florale care vor impresiona și inspira în egală măsură.
Flori artificiale din materiale de calitate pentru decoratiuni florale
Dimensiuni: 8 - 12 cm
Gramaj 100 gr
 
COMANDĂ
RAPIDĂ
TRANSPORT GRATUIT
LA COMENZI MAI MARI DE 300 LEI
RETURNARE
14 ZILE
POSIBILITĂȚI MULTIPLE
DE PLATĂ
CONSULTANȚĂ
GRATUITĂ
Ambalaje, decoratiuni si accesorii pentru flori. Produse de calitate la pret de importator, cu livrare in toata Romania.© 2014-2024 Celoplast.ro | Realizare site StudioWEBERPlăți online cu card bancar