Transportul este GRATUIT pentru comenzile mai mari de 300 Lei. Comanda minimă în valoare de 100 Lei.

Bucati scoarta natur pentru aranjamente florale

În stoc
8079
11.00lei

Aveți nevoie de un ingredient esențial pentru a crea aranjamente florale cu adevărat spectaculoase? Atunci, Bucăți de scoarță naturală pentru aranjamente florale este alegerea perfectă! Această remarcabilă materie primă va adăuga un element natural, rustic și elegant aranjamentelor dumneavoastră florale.Bucățile de scoarță naturală sunt obținute cu grijă din surse sustenabile, astfel încât să puteți fi siguri că contribuiți la protejarea mediului înconjurător. Fiecare bucată este selectată manual pentru a asigura o calitate superioară și un aspect autentic. Textura sa distinctivă și nuanțele calde de maro și bej vor aduce o notă de rafinament și autenticitate fiecărui aranjament floral.
Datorită versatilității sale, Bucățile de scoarță naturală pentru aranjamente florale pot fi utilizate într-o varietate de moduri. Puteți să le amplasați în vase elegante, să le încadrați în jurul buchetelor de flori sau să le folosiți ca elemente decorative în aranjamentele pentru nunți, petreceri sau alte evenimente speciale. Creativitatea dumneavoastră nu are limite.Mai mult decât un simplu ingredient, aceste bucați de scoarță naturală vor aduce o notă de autenticitate și frumusețe naturii în fiecare aranjament floral. Indiferent dacă sunteți un profesionist în domeniu sau un pasionat de amenajări florale, acest produs vă va permite să creați opere de artă florale care vor impresiona și încânta pe oricine le va vedea.Bucăți de scoarță naturală pentru aranjamente florale este alegerea perfectă pentru a transforma orice aranjament floral într-o capodoperă. Comandați acum și bucurați-vă de frumusețea și autenticitatea pe care o aduc aceste bucați de scoarță naturală în viața dumneavoastră creativă.
Dimensiuni 14 x 17: cm
 COMANDĂ
RAPIDĂ
TRANSPORT GRATUIT
LA COMENZI MAI MARI DE 300 LEI
RETURNARE
14 ZILE
POSIBILITĂȚI MULTIPLE
DE PLATĂ
CONSULTANȚĂ
GRATUITĂ
Ambalaje, decoratiuni si accesorii pentru flori. Produse de calitate la pret de importator, cu livrare in toata Romania.© 2014-2023 Celoplast.ro | Realizare site StudioWEBERPlăți online cu card bancar