Transportul este GRATUIT pentru comenzile mai mari de 300 Lei. Comanda minimă în valoare de 100 Lei. Expediere în 1 - 2 zile lucrătoare.

Buchet 10 trandafiri din flori artificiale

În stoc
3780
47.00lei
Descriere
Cu mândrie vă prezentăm Buchetul nostru excepțional ce conține 10 trandafiri meticulos realizați din flori artificiale de cea mai înaltă calitate. Această capodoperă florală redefinește frumusețea și eleganța, aducând o notă de proaspăt și vibrant în orice încăpere sau eveniment special.Acest Buchet rafinat este o alegere perfectă pentru cei care doresc să aducă o pată de culoare și romantism în viața lor. Indiferent de ocazie, fie că este vorba de un aniversare, o declarație de dragoste sau chiar pentru a vă răsfăța simțurile într-o zi obișnuită, acești 10 trandafiri artificiali sunt creați cu atenție la detalii pentru a captura esența trandafirilor naturali.
Echipa noastră de designeri talentați a pus în valoare fiecare petală, fiecare nuanță și fiecare curbură a acestor trandafiri pentru a oferi un aspect cât mai autentic. Materialele folosite sunt de cea mai înaltă calitate, astfel că acești trandafiri arată și se simt ca cei naturali, fără a necesita întreținere sau apă. Astfel, puteți păstra acest buchet ca o amintire frumoasă pentru totdeauna.
Aranjamentele florale au întotdeauna avut un rol esențial în aducerea căldurii și a farmecului în mediul înconjurător. Cu Buchetul nostru de 10 trandafiri din flori artificiale, puteți bucura ochii și sufletul în fiecare moment. Nu trebuie să vă faceți griji cu privire la căderea petalelor sau păstrarea apei în vas, deoarece această creație unică păstrează prospețimea și aspectul său minunat pentru totdeauna.
Indiferent dacă doriți să-l așezați în sufragerie, dormitor, birou sau să-l utilizați ca un element central în decorul unei petreceri, Buchetul nostru de 10 trandafiri din flori artificiale va fi întotdeauna în centrul atenției. Fiecare trandafir este atent plasat pentru a crea un echilibru perfect între nuanțe și dimensiuni, iar fiecare detaliu reflectă pasiunea și devotamentul nostru pentru arta florală.
Dăruind acest Buchet, puteți transmite un mesaj de iubire și prețuire fără sfârșit. Fie că îl oferiți persoanei iubite, unui prieten apropiat sau chiar unui coleg de muncă, acest gest delicat va rămâne în memoria lor ca simbol al frumuseții durabile și a conexiunii voastre speciale.
Încheiem prin a vă invita să explorați și să experimentați bucuria pură a acestui Buchet de 10 trandafiri din flori artificiale. Lăsați-vă captivați de rafinamentul său și de farmecul atemporal.
Flori artificiale din materiale de calitate pentru decoratiuni florale
Dimensiuni: 9 x 45 cm
 
 
COMANDĂ
RAPIDĂ
TRANSPORT GRATUIT
LA COMENZI MAI MARI DE 300 LEI
RETURNARE
14 ZILE
POSIBILITĂȚI MULTIPLE
DE PLATĂ
CONSULTANȚĂ
GRATUITĂ
Ambalaje, decoratiuni si accesorii pentru flori. Produse de calitate la pret de importator, cu livrare in toata Romania.© 2014-2024 Celoplast.ro | Realizare site StudioWEBERPlăți online cu card bancar