Transportul este GRATUIT pentru comenzile mai mari de 300 Lei. Comanda minimă în valoare de 100 Lei. Expediere în 1 - 2 zile lucrătoare.

Buchet 4 tarndafiri+ 3 boboci din flori artificiale

Stoc epuizat
8102

Produsul nu mai face parte din oferta noastră

Descriere
Descoperă frumusețea pură a naturii și rafinamentul artistic într-un singur aranjament floral cu noul nostru Buchet Elegant, care include 4 trandafiri proaspeți și vii alături de 3 boboci încântători, confecționați cu migală din flori artificiale de cea mai înaltă calitate. Această capodoperă a florilor îmbină armonios eleganța trandafirilor autentici cu durabilitatea și farmecul durabil al florilor artificiale.Fiecare trandafir natural este ales cu grijă pentru a se potrivi cu celelalte elemente ale buchetului, asigurându-se că fiecare floare emană frumusețe și prospețime. Fiecare boboc din flori artificiale este modelat cu măiestrie pentru a adăuga o notă de mister și delicatețe întregului ansamblu. Această combinație inovatoare aduce un suflu nou aranjamentelor florale tradiționale, oferindu-le un aspect modern și sofisticat.
Indiferent de ocazie, Buchetul Elegant cu 4 trandafiri naturali și 3 boboci din flori artificiale este alegerea perfectă pentru a exprima sentimente profunde și emoții sincere. De la aniversări și zile de naștere până la surprize romantice și gesturi de apreciere, acest buchet va rămâne o amintire vie și frumoasă în inima destinatarului.Pe lângă frumusețea sa estetică, acest buchet aduce cu sine și avantajele durabilității. În timp ce trandafirii naturali se bucură de viață scurtă, bobocii din flori artificiale vor rămâne mereu proaspeți și impecabili, menținându-și strălucirea inițială de-a lungul timpului. Astfel, acest buchet devine nu doar un dar efemer, ci și o bucurie care persistă.
Creați o atmosferă fermecătoare în casa dvs. sau în spațiul de evenimente cu Buchetul Elegant ce emană prospețimea trandafirilor naturali și farmecul etern al bobocilor din flori artificiale. Fiindu-și adaptabil stilului și gusturilor diverse, acest buchet se transformă într-o operă personalizată de artă florală ce îmbină cu grație natura și creativitatea umană.Încheind, Buchetul Elegant cu 4 trandafiri naturali și 3 boboci din flori artificiale este mai mult decât un simplu aranjament floral; este o poveste despre frumusețea efemeră și durabilitatea sublimă, despre farmecul natural și inovația artistică. Alegeți acest buchet pentru a aduce bucurie și rafinament în viața celor dragi.
Flori artificiale din materiale de calitate pentru decoratiuni florale
Dimensiuni: 5 x 25 cm
 
COMANDĂ
RAPIDĂ
TRANSPORT GRATUIT
LA COMENZI MAI MARI DE 300 LEI
RETURNARE
14 ZILE
POSIBILITĂȚI MULTIPLE
DE PLATĂ
CONSULTANȚĂ
GRATUITĂ
Ambalaje, decoratiuni si accesorii pentru flori. Produse de calitate la pret de importator, cu livrare in toata Romania.© 2014-2024 Celoplast.ro | Realizare site StudioWEBERPlăți online cu card bancar