Transportul este GRATUIT pentru comenzile mai mari de 300 Lei. Comanda minimă în valoare de 100 Lei. Expediere în 1 - 2 zile lucrătoare.

Buchet 5 fire bujori din flori artificiale

În stoc
3686
19.00lei
Descriere
Dacă sunteți în căutarea unui mod rafinat și frumos de a aduce frumusețea naturii în casa dvs. sau în evenimentele speciale, atunci cu siguranță veți aprecia Buchetul Eleganței Naturale. Acest buchet remarcabil este compus din nu mai puțin de 5 fire de bujori într-o splendoare florala artificială de cea mai înaltă calitate.Fie că doriți să îmbogățiti atmosfera interioară cu o notă de culoare și vitalitate sau să creați un decor impresionant pentru ocaziile speciale, acest buchet de bujori artificiali este alegerea perfectă. Fiecare floare este meticulos recreată pentru a captura detaliile și esența bujorilor naturali, oferindu-vă o alternativă durabilă și de înaltă calitate pentru aranjamentele florale tradiționale.Designul meticulos al acestui buchet aduce un farmec aparte, fie că este plasat într-un vas elegant pe masă, pe birou sau chiar ca element central al decorului de evenimente. Fiecare floare este atent așezată pentru a crea un aspect natural și proaspăt, astfel încât să puteți bucura cu ușurință de frumusețea lor fără să vă faceți griji în privința îngrijirii sau întreținerii.Bujorii au fost întotdeauna simbolul eleganței și al iubirii, iar acest buchet de flori artificiale le capturează grandoarea într-un mod remarcabil. Indiferent de sezon sau de climă, aceste flori vor rămâne întotdeauna la fel de proaspete și frumoase, aducând bucurie și farmec în spațiul dvs. personal.
Este momentul să vă bucurați de frumusețea și rafinamentul bujorilor fără a fi limitați de trecerea timpului sau de condițiile meteorologice. Buchetul Eleganței Naturale vă oferă posibilitatea de a aduce natura în casa dvs. sau în evenimentele importante, într-un mod sustenabil și cu o notă de eleganță. Aduceți o atingere de frumusețe eternă în viața dvs. cu acest buchet de bujori din flori artificiale deosebite pentru aranjamente florale care vor impresiona și încânta cu siguranță orice privitor.
Flori artificiale din materiale de calitate pentru decoratiuni florale
Dimensiuni: 10 x 25 cm
 
 

 

COMANDĂ
RAPIDĂ
TRANSPORT GRATUIT
LA COMENZI MAI MARI DE 300 LEI
RETURNARE
14 ZILE
POSIBILITĂȚI MULTIPLE
DE PLATĂ
CONSULTANȚĂ
GRATUITĂ
Ambalaje, decoratiuni si accesorii pentru flori. Produse de calitate la pret de importator, cu livrare in toata Romania.© 2014-2024 Celoplast.ro | Realizare site StudioWEBERPlăți online cu card bancar