Transportul este GRATUIT pentru comenzile mai mari de 300 Lei. Comanda minimă în valoare de 100 Lei. Expediere în 1 - 2 zile lucrătoare.

Buchet 5 fire bujori+frunze artficiale

În stoc
8066
49.50lei
Descriere
Explorează un univers floral fascinant prin intermediul acestui Buchet cu 5 Fire de Bujori împreună cu Delicate Frunze Artificiale, creat pentru a încânta simțurile și a îmbogăți estetica oricărui spațiu. Fie că dorești să aduci un strop de natură în interiorul căminului tău sau să oferi un cadou cu adevărat memorabil, acest aranjament floral este alegerea perfectă.Bujorii, cunoscuți pentru frumusețea lor irezistibilă și parfumul lor sublim, sunt regina florilor și transmit eleganță într-o manieră inegalabilă. Cu 5 fire delicate de bujori, acest buchet creează o prezență impunătoare, aducând cu sine semnificația unui început nou și puritatea sentimentelor.Frunzele artificiale sunt atent selecționate pentru a completa perfect bujorii și pentru a adăuga o notă de autenticitate întregului aranjament. Detaliile minuțioase ale acestor frunze, de la nuanțele subtile până la textura lor realistă, vor da impresia că natura însăși a fost prezentă în procesul de creație.
Acest buchet nu este doar o simplă colecție de flori, ci o poveste transpusă în aranjamente florale. Fiecare floare și frunză contribuie la nararea unei povești vizuale, invitând privitorul să exploreze fiecare detaliu cu admirație. Este expresia rafinamentului și a pasiunii pentru frumos, reprezentând un cadou ideal pentru aniversări, nunți, sărbători sau orice alt moment special.
Indiferent dacă îl plasezi în livingul tău pentru a-ți încânta familia și prietenii cu frumusețea sa sublimă sau îl oferi cuiva drag pentru a-i lumina ziua, acest Buchet cu 5 Fire de Bujori și Frunze Artificiale este alegerea ce emană grandoare și delicatețe într-un mod inimitabil. Transformă orice ocazie într-un eveniment memorabil cu acest aranjament floral de excepție.
Flori artificiale din materiale de calitate pentru decoratiuni florale
Dimensiuni: 7 x 29 cm
 
 
COMANDĂ
RAPIDĂ
TRANSPORT GRATUIT
LA COMENZI MAI MARI DE 300 LEI
RETURNARE
14 ZILE
POSIBILITĂȚI MULTIPLE
DE PLATĂ
CONSULTANȚĂ
GRATUITĂ
Ambalaje, decoratiuni si accesorii pentru flori. Produse de calitate la pret de importator, cu livrare in toata Romania.© 2014-2024 Celoplast.ro | Realizare site StudioWEBERPlăți online cu card bancar