Transportul este GRATUIT pentru comenzile mai mari de 300 Lei. Comanda minimă în valoare de 100 Lei. Expediere în 1 - 2 zile lucrătoare.

Buchet 5 fire craciunite artificiale color pentru aranjamente florale

Stoc epuizat
70545

Produsul nu mai face parte din oferta noastră

Descriere
Crează aranjamente florale magice de Crăciun cu acest minunat buchet format din 5 flori artificiale de Crăciun în culori vii și festive! Aceste flori speciale au fost create pentru a aduce bucurie și farmec în decorul tău de sărbători.Fie că dorești să amenajezi masa festivă de Crăciun sau să împodobești casa cu elemente vesele, acest buchet de flori artificiale este alegerea ideală. Fiecare floare a fost atent modelată după modele reale, astfel încât să ofere o notă autentică în aranjamentele tale florale.Aceste flori de Crăciun artificiale sunt realizate din materiale de înaltă calitate, ceea ce le conferă un aspect natural și o durabilitate deosebită. Cu grijă și întreținere corespunzătoare, aceste flori vor fi alături de tine de-a lungul mai multor sezoane festive, aducându-ți mereu bucurie și spiritul sărbătorilor.Fie că preferi să le folosești individual sau să le combini cu alte flori și elemente decorative, acest buchet versatil îți permite să-ți exprimi creativitatea în amenajarea spațiilor de Crăciun. Pune-le în vaze elegante și plasează-le pe masă ca punct focal sau integrează-le în coronițe de Crăciun pentru a adăuga un plus de farmec.În plus față de utilizarea lor în decorul interior, aceste flori de Crăciun pot fi folosite cu succes și în aranjamentele florale de exterior, pentru a întâmpina cu căldură oaspeții care vin în vizită în perioada sărbătorilor.Învață să creezi aranjamente florale impresionante cu ajutorul acestui buchet de flori de Crăciun artificiale. Explorează diferite combinații și tehnici de aranjare, transformând fiecare spațiu într-un loc magic și plin de emoție pentru această perioadă specială a anului.Alege acest buchet de flori de Crăciun artificiale colorate pentru a împărtăși spiritul sărbătorilor cu cei dragi și pentru a aduce un zâmbet pe fețele celor care îl vor admira. Lasă-te purtat de magia Crăciunului și creează amintiri frumoase alături de aceste flori minunate.
Flori artificiale din materiale de calitate pentru decoratiuni florale
Dimensiuni: 15 x 40 cm
 
COMANDĂ
RAPIDĂ
TRANSPORT GRATUIT
LA COMENZI MAI MARI DE 300 LEI
RETURNARE
14 ZILE
POSIBILITĂȚI MULTIPLE
DE PLATĂ
CONSULTANȚĂ
GRATUITĂ
Ambalaje, decoratiuni si accesorii pentru flori. Produse de calitate la pret de importator, cu livrare in toata Romania.© 2014-2024 Celoplast.ro | Realizare site StudioWEBERPlăți online cu card bancar