Transportul este GRATUIT pentru comenzile mai mari de 300 Lei. Comanda minimă în valoare de 100 Lei. Expediere în 1 - 2 zile lucrătoare.

Buchet 5 fire hortensie din flori artificiale

În stoc
3207
23.00lei
Descriere
Indiferent de ocazie, aranjamentele florale artificiale oferă o alternativă perfectă și durabilă la florile naturale. Buchetul nostru 5 fire hortensie din flori artificiale este perfect pentru a adăuga un strop de culoare și farmec într-un decor interior sau exterior.Fiecare floare este realizată cu măiestrie, astfel încât să arate cât mai realist posibil. Petalele delicate și textura frunzelor vor cuceri privirile tuturor celor care vor admira acest buchet impresionant. Deoarece este alcătuit din flori artificiale, acest buchet se va menține mereu proaspăt și strălucitor, fără a necesita îngrijire constantă sau apă.Buchetul 5 fire hortensie din flori artificiale este potrivit pentru orice tip de eveniment sau împrejurare, de la nunți și aniversări până la decorarea casei sau biroului. Este o alegere excelentă pentru a adăuga un element deosebit de frumos și sofisticat într-un spațiu.În plus, acest buchet este ușor de întreținut.Adăugați un strop de eleganță și frumusețe în viața dvs. cu Buchetul 5 fire hortensie din flori artificiale. Acest aranjament floral excepțional va atrage privirile și va crea o atmosferă plină de farmec și rafinament. Fie că îl utilizați pentru a decora propriul cămin sau pentru a oferi un cadou special, acest buchet va fi întotdeauna o alegere potrivită.
Dimensiuni: 12 x 48 cm
 
COMANDĂ
RAPIDĂ
TRANSPORT GRATUIT
LA COMENZI MAI MARI DE 300 LEI
RETURNARE
14 ZILE
POSIBILITĂȚI MULTIPLE
DE PLATĂ
CONSULTANȚĂ
GRATUITĂ
Ambalaje, decoratiuni si accesorii pentru flori. Produse de calitate la pret de importator, cu livrare in toata Romania.© 2014-2024 Celoplast.ro | Realizare site StudioWEBERPlăți online cu card bancar