Transportul este GRATUIT pentru comenzile mai mari de 300 Lei. Comanda minimă în valoare de 100 Lei.

Buchet 5 fire wisteria din flori artificiale

În stoc
4038
40.00lei

Buchetul "5 Fire Wisteria" realizat din flori artificiale reprezintă o alegere sofisticată și elegantă atunci când vine vorba de aranjamente florale. Fie că doriți să adăugați o notă de culoare și frumusețe spațiului dvs. interior sau să surprindeți pe cineva drag cu un cadou memorabil, acest buchet cu wisteria este alegerea ideală.
Cu o atenție minuțioasă la detalii și o tehnică impecabilă de confecționare, fiecare floare artificială din acest buchet a fost creată pentru a imita cu precizie forma, textura și culorile naturale ale florilor de wisteria. Fiecare tulpină este modelată cu măiestrie pentru a reproduce eleganța și subtilitatea acestor flori cu o înfățișare realistă, astfel încât să puteți bucura ochii și sufletul de frumusețea lor fără a trece cu vederea autenticitatea.
Aranjamentul floral "5 Fire Wisteria" aduce cu sine beneficiul durabilității și rezistenței florilor artificiale. Acesta va păstra întotdeauna aspectul proaspăt și vibrant, fără a necesita întreținere constantă sau udare. Astfel, puteți adăuga o notă de natură și eleganță în mediul dvs. fără a vă face griji cu privire la îngrijirea periodică.
Indiferent dacă alegeți să decorați masa din living, să adăugați un strop de culoare în birou sau să surprindeți pe cineva drag cu un dar inedit, buchetul "5 Fire Wisteria" din flori artificiale vă oferă posibilități nesfârșite de aranjamente și stilizări. Cu un design atent conceput, acest buchet aduce un aer proaspăt și primăvăratic oriunde îl plasați, transformând instant atmosfera și aducând o notă de eleganță distinctă.
Pentru cei ce apreciază frumusețea naturală a florilor și doresc să o integreze în viața lor fără a se confrunta cu provocările întreținerii, buchetul "5 Fire Wisteria" din flori artificiale este răspunsul perfect. Aducând natura în interiorul dvs. cu un plus de rafinament și fără efort, acest buchet este expresia perfectă a aranjamentelor florale moderne și este menit să aducă un strop de farmec în fiecare spațiu unde este plasat.
Buchet 5 fire wisteria pentru aranjamente florale deosebite si diferite decoratiuni florale
Flori artificiale din materiale de calitate pentru decoratiuni florale
Dimensiuni:82 cm
 
 COMANDĂ
RAPIDĂ
TRANSPORT GRATUIT
LA COMENZI MAI MARI DE 300 LEI
RETURNARE
14 ZILE
POSIBILITĂȚI MULTIPLE
DE PLATĂ
CONSULTANȚĂ
GRATUITĂ
Ambalaje, decoratiuni si accesorii pentru flori. Produse de calitate la pret de importator, cu livrare in toata Romania.© 2014-2023 Celoplast.ro | Realizare site StudioWEBERPlăți online cu card bancar