Transportul este GRATUIT pentru comenzile mai mari de 300 Lei. Comanda minimă în valoare de 100 Lei.

Buchet 6 fire allium cepa artificial color

În stoc
8022
14.00lei

Dacă sunteți în căutarea unei modalități elegante de a aduce frumusețea naturii în casa dvs. sau de a oferi un cadou special cu o notă distinctă, Buchetul cu 6 fire de Allium Cepa artificial cu culori vibrante este alegerea perfectă pentru dumneavoastră. Acest aranjament floral meticulos creat reprezintă o combinație armonioasă între designul artistic și aspectul natural, capturând esența delicateții florilor Allium Cepa într-o formă eternă.Fiecare fir din acest buchet este atent ales și modelat pentru a reda cu fidelitate detaliile subtile ale florilor Allium Cepa. Culorile vibrante și naturale ale petalelor adaugă o notă de prospețime și bucurie, transformând orice spațiu într-un loc plin de viață și culoare. Fie că doriți să decorați livingul, biroul sau să oferiți un cadou inedit, acest buchet artificial va atrage cu siguranță privirile și va stârni admirația celor din jur.Aranjamentele florale au o istorie bogată și au fost întotdeauna o modalitate de a exprima emoții și sentimente profunde. Acest buchet de Allium Cepa artificial păstrează tradiția aranjamentelor florale, oferindu-vă posibilitatea de a adăuga o notă de rafinament în decorul dvs. fără a fi nevoie să vă preocupați de întreținerea constantă a florilor proaspete.
Indiferent dacă sunteți pasionat de design interior sau căutați o modalitate de a transforma un eveniment special într-o experiență memorabilă, Buchetul cu 6 fire de Allium Cepa artificial cu culori vibrante vă va cuceri cu siguranță. Acesta poate fi piesa centrală a mesei la o cină elegantă, poate aduce un strop de culoare într-un colț al camerei sau poate fi cadoul perfect pentru cineva drag.
Încheiând, acest buchet artificial de Allium Cepa combină frumusețea naturală a florilor cu durabilitatea și eleganța aranjamentelor artificiale. Permiteți-vă să vă bucurați de farmecul floral fără grija trecerii timpului, adăugând o notă distinctă de frumusețe în viața dvs. sau în viața celor dragi. Optați pentru eleganță cu Buchetul cu 6 fire de Allium Cepa artificial cu culori vibrante.
Flori artificiale din materiale de calitate pentru decoratiuni florale
Dimensiuni: 5 x 24 cm
 COMANDĂ
RAPIDĂ
TRANSPORT GRATUIT
LA COMENZI MAI MARI DE 300 LEI
RETURNARE
14 ZILE
POSIBILITĂȚI MULTIPLE
DE PLATĂ
CONSULTANȚĂ
GRATUITĂ
Ambalaje, decoratiuni si accesorii pentru flori. Produse de calitate la pret de importator, cu livrare in toata Romania.© 2014-2023 Celoplast.ro | Realizare site StudioWEBERPlăți online cu card bancar