Transportul este GRATUIT pentru comenzile mai mari de 300 Lei. Comanda minimă în valoare de 100 Lei. Expediere în 1 - 2 zile lucrătoare.

Buchet 6 fire floarea soarelui din flori artificiale

Stoc epuizat
3216

Produsul nu mai face parte din oferta noastră

Descriere
În căutarea unui mod rafinat de a aduce bucurie și lumină în viața dvs.? Prezentăm cu mândrie minunatul nostru Buchet cu 6 fire de flori de floarea-soarelui, create cu atenție și migală din materiale artificiale de cea mai înaltă calitate. Acest buchet este rezultatul perfect al îmbinării tehnologiei moderne cu frumusețea naturii, oferindu-vă o piesă de artă florală care va dura o veșnicie.Fiecare floare de floarea-soarelui din acest buchet este meticulos realizată pentru a captura cu fidelitate fiecare detaliu al petalelor, al inimii aurii și al frunzelor distincte. Măiestria și pasiunea stau la baza fiecărei flori artificiale, astfel încât să vă puteți bucura de frumusețea lor înflorește în orice moment al anului, indiferent de condițiile meteorologice.Acest buchet impresionant nu este doar o piesă de decor, ci și o declarație de eleganță și rafinament. Fie că doriți să adăugați o notă luminoasă în decorul dvs. interior, să oferiți un dar de neuitat sau să îmbogățiți evenimente speciale precum nunți, aniversări sau petreceri corporate, acest buchet de flori artificiale este alegerea perfectă.Aranjamentele florale sunt o formă de artă și expresie care poate schimba complet atmosfera unui spațiu. Cu Buchetul nostru de 6 fire de flori de floarea-soarelui, puteți aduce o notă de prospețime și veselie în orice colț al casei sau al evenimentului. Datorită caracterului său durabil, veți putea să vă bucurați de frumusețea sa timp îndelungat, fără a vă face griji cu privire la întreținerea regulată necesară în cazul florilor naturale.Indiferent dacă sunteți un pasionat al florilor sau căutați să aduceți un strop de natură într-un mediu urban, Buchetul nostru cu 6 fire de flori de floarea-soarelui din materiale artificiale este alegerea ideală pentru dvs. Aprecierea detaliilor fine, culorile vii și forma autentică a acestor flori artificiale vă vor cuceri cu siguranță și vor aduce un zâmbet pe buze ori de câte ori vă veți bucura de ele.
Flori artificiale din materiale de calitate pentru decoratiuni florale
Dimensiuni: 6 x 29 cm
 
 
 
 
COMANDĂ
RAPIDĂ
TRANSPORT GRATUIT
LA COMENZI MAI MARI DE 300 LEI
RETURNARE
14 ZILE
POSIBILITĂȚI MULTIPLE
DE PLATĂ
CONSULTANȚĂ
GRATUITĂ
Ambalaje, decoratiuni si accesorii pentru flori. Produse de calitate la pret de importator, cu livrare in toata Romania.© 2014-2024 Celoplast.ro | Realizare site StudioWEBERPlăți online cu card bancar