Transportul este GRATUIT pentru comenzile mai mari de 300 Lei. Comanda minimă în valoare de 100 Lei. Expediere în 1 - 2 zile lucrătoare.

Buchet 6 fire trandafiri din flori artificiale

În stoc
3670
25.00lei
Descriere
Buchetul "Eleganța Naturală" cu 6 fire de trandafiri din flori artificiale - O Creație Florală Impecabilă pentru Orice Ocazie Specială
În căutarea unei modalități de a aduce frumusețea naturală a trandafirilor în viața dvs. fără a compromite prospețimea sau durata lor? Vă prezentăm cu mândrie Buchetul "Eleganța Naturală" - o capodoperă florală confecționată cu migală și atenție la detalii, ce cuprinde șase fire de trandafiri din flori artificiale de cea mai înaltă calitate.Acest buchet redefineste aranjamentele florale clasice, aducându-le un nou nivel de rafinament și durabilitate. Fiecare trandafir este realizat cu măiestrie, capturând cu fidelitate nuanțele și formele trandafirilor naturali. Fiecare petală este sculptată cu grijă pentru a reda aspectul și textura autentică, iar culorile sunt atent amestecate pentru a crea o varietate de nuanțe și umbre, conferind buchetului un aspect cât mai natural posibil.Bucurați-vă de farmecul trandafirilor fără a fi limitați de trecerea timpului sau condițiile de păstrare. Acești trandafiri artificiali nu vor ofili niciodată, rămânând întotdeauna proaspeți și strălucitori așa cum erau în ziua în care ați primit acest buchet minunat. Fiind rezistenți la factorii de mediu și nu necesitând îngrijire constantă, acești trandafiri vor păstra întreaga lor splendoare de-a lungul anilor.
Buchetul "Eleganța Naturală" este alegerea perfectă pentru orice ocazie specială din viața dvs. Fie că este vorba de aniversări, zile de naștere, petreceri sau chiar momente în care doriți să adăugați o notă de eleganță în decorul dvs., această creație florală va impresiona cu siguranță prin aspectul său desăvârșit și sofisticat.
Încheiând, Buchetul "Eleganța Naturală" cu cei 6 trandafiri din flori artificiale este mult mai mult decât un simplu aranjament floral; este o expresie a frumuseții atemporale și a fineții într-o formă durabilă. Adăugați un strop de eleganță în viața dvs. sau surprindeți pe cineva drag cu acest buchet remarcabil ce va trezi admirație și apreciere din partea tuturor privitorilor.
Flori artificiale din materiale de calitate pentru decoratiuni florale
Dimensiuni: 8 x 25 cm
 
COMANDĂ
RAPIDĂ
TRANSPORT GRATUIT
LA COMENZI MAI MARI DE 300 LEI
RETURNARE
14 ZILE
POSIBILITĂȚI MULTIPLE
DE PLATĂ
CONSULTANȚĂ
GRATUITĂ
Ambalaje, decoratiuni si accesorii pentru flori. Produse de calitate la pret de importator, cu livrare in toata Romania.© 2014-2024 Celoplast.ro | Realizare site StudioWEBERPlăți online cu card bancar