Transportul este GRATUIT pentru comenzile mai mari de 300 Lei. Comanda minimă în valoare de 100 Lei. Expediere în 1 - 2 zile lucrătoare.

Buchet 6 garoafe din flori artificiale

În stoc
4059
9.50lei
Descriere
Întruchipând rafinament și frumusețe atemporale, vă prezentăm cu mândrie extraordinarul nostru Buchet ce conține nu mai puțin de 6 garoafe meticulos recreate din materiale artificiale de cea mai înaltă calitate. Această creație florală remarcabilă a fost concepută pentru a aduce viață și eleganță spațiului dumneavoastră, fiind o alegere ideală pentru a încânta ochii și inimile tuturor celor care îl vor admira.
Fiecare garoafă din acest buchet este o operă de artă în sine, cu petale delicate și culori vibrante care imită cu o fidelitate uimitoare frumusețea naturală a florilor proaspete. Deși sunt fabricate din materiale artificiale, detaliile și textura acestor garoafe sunt atât de realiste, încât vă va fi dificil să credeți că nu sunt flori proaspete.Aranjamentul floral se evidențiază prin designul său sofisticat, realizat cu atenție la detalii, pentru a crea o compoziție echilibrată și plină de farmec. Fiecare garoafă este așezată cu grijă în poziția perfectă, iar combinația lor armonioasă emană un aer proaspăt și primitor în orice încăpere. De la petalele inimoase și misterioase, până la tijele elegante și frunzele realiste, fiecare element al acestor garoafe artificiale contribuie la un ansamblu de o frumusețe incontestabilă.
Acest buchet cu 6 garoafe din flori artificiale nu este doar un ornament uimitor pentru locuința dumneavoastră, ci și o alegere excelentă pentru cadouri. Indiferent dacă doriți să surprindeți pe cineva drag sau să sărbătoriți o ocazie specială, acest buchet rafinat este un simbol clasic al afecțiunii și atenției. Cu durată de viață îndelungată, acest aranjament floral va rămâne mereu proaspăt și înfloritor, reamintind mereu de momentele speciale și sentimentele sincere.Bucurați-vă de frumusețea naturii fără a fi nevoie să vă preocupați de întreținere sau de trecerea timpului. Acest Buchet cu 6 Garoafe Realistice din Flori Artificiale aduce cu sine bucuria unui aranjament proaspăt în orice moment dorit. Transformați-vă spațiul într-un colț de paradis floral și împărtășiți frumusețea acestui buchet cu cei dragi sau păstrați-l ca o comoară personală, întruchipând eleganța ce rezistă trecerii timpului.
Flori artificiale din materiale de calitate pentru decoratiuni florale
Dimensiuni: 6 x 23 cm
 
 
COMANDĂ
RAPIDĂ
TRANSPORT GRATUIT
LA COMENZI MAI MARI DE 300 LEI
RETURNARE
14 ZILE
POSIBILITĂȚI MULTIPLE
DE PLATĂ
CONSULTANȚĂ
GRATUITĂ
Ambalaje, decoratiuni si accesorii pentru flori. Produse de calitate la pret de importator, cu livrare in toata Romania.© 2014-2024 Celoplast.ro | Realizare site StudioWEBERPlăți online cu card bancar