Transportul este GRATUIT pentru comenzile mai mari de 300 Lei. Comanda minimă în valoare de 100 Lei. Expediere în 1 - 2 zile lucrătoare.

Buchet 7 fire bujori din flori artificiale

În stoc
8091
30.00lei
Descriere
Buchetul "7 Fire de Bujori din Flori Artificiale" reprezintă o capodoperă inovatoare în lumea aranjamentelor florale. Cu un design meticulos și o atenție deosebită la detalii, acest buchet aduce o notă de eleganță și rafinament în orice mediu. Realizat cu pasiune și măiestrie, acest buchet aduce farmecul bujorilor într-o formă durabilă și frumoasă.Fiecare floare artificială este creată cu grijă pentru a captura esența și frumusețea bujorilor naturali. Fiecare petală este modelată cu precizie, culorile sunt atent selecționate pentru a reflecta nuanțele autentice ale bujorilor și textura este recreată cu migală pentru a oferi o senzație tactilă realistă.Acest buchet aduce cu sine multiple avantaje. În primul rând, este o opțiune durabilă și eco-friendly, deoarece florile artificiale rezistă în timp și pot fi admirate ani în șir fără a se înfiora sau ofili. În al doilea rând, este o alegere ideală pentru cei care sunt alergici la polen sau care doresc să păstreze un mediu fără alergeni. De asemenea, este perfect pentru a fi expus în locații cu lumină intensă sau în spații în care condițiile de mediu nu permit prosperarea bujorilor naturali.
Aranjamentele florale sunt un element crucial în designul interior și în crearea unei atmosfere plăcute în orice încăpere. Buchetul nostru de bujori artificiali poate fi piesa centrală a mesei de cină sau poate adăuga o notă de eleganță pe un birou, o comodă sau o masă de machiaj. De asemenea, poate fi un cadou minunat pentru ocazii speciale precum aniversări, zile de naștere sau sărbători.
Indiferent de sezon sau climă, acest buchet de bujori din flori artificiale păstrează întotdeauna frumusețea sa irezistibilă. Fără grija udării sau a schimbării apei din vază, puteți să vă bucurați de această capodoperă florală în fiecare zi, fără a se diminua în strălucirea sa.
În concluzie, buchetul "7 Fire de Bujori din Flori Artificiale" este mai mult decât un simplu aranjament floral. Este o expresie a eleganței atemporale, a frumuseții rafinate și a creativității în design. Aducând împreună natura și inovația, acest buchet reprezintă o investiție în frumosul care va dura mulți ani de acum înainte.
Flori artificiale din materiale de calitate pentru decoratiuni florale
Dimensiuni:9 x 26 cm
 
 
COMANDĂ
RAPIDĂ
TRANSPORT GRATUIT
LA COMENZI MAI MARI DE 300 LEI
RETURNARE
14 ZILE
POSIBILITĂȚI MULTIPLE
DE PLATĂ
CONSULTANȚĂ
GRATUITĂ
Ambalaje, decoratiuni si accesorii pentru flori. Produse de calitate la pret de importator, cu livrare in toata Romania.© 2014-2024 Celoplast.ro | Realizare site StudioWEBERPlăți online cu card bancar