Transportul este GRATUIT pentru comenzile mai mari de 300 Lei. Comanda minimă în valoare de 100 Lei. Expediere în 1 - 2 zile lucrătoare.

Buchet 8 trandafiri din flori artificiale

În stoc
3748
19.50lei
Descriere
Într-o lume plină de culori și frumusețe, prezentăm cu mândrie rafinatul nostru Buchet cu 8 Trandafiri din Flori Artificiale, o capodoperă a aranjamentelor florale create cu migală pentru a aduce o notă de eleganță durabilă în viața dumneavoastră. Fiecare element al acestui buchet a fost ales cu grijă pentru a reda cu precizie frumusețea naturală a trandafirilor, îmbogățind astfel orice spațiu în care este plasat.
Această creație florală excepțională îmbină armonios arta floristică cu tehnologia modernă, punând la dispoziție o alternativă atent realizată pentru buchetele tradiționale. Fie că este folosit ca un ornament minunat în locuința dvs. sau ca un cadou inovator pentru cei dragi, Buchetul nostru cu 8 Trandafiri din Flori Artificiale este o expresie atemporală a iubirii și admirației.Fiecare petală a trandafirilor din acest buchet a fost modelată cu atenție, capturând esența delicateței naturale și a formelor autentice. Culoarea vibrantă și aspectul proaspăt al trandafirilor adaugă o notă de prospețime și vitalitate, transformând orice încăpere într-un colț de paradis floral. Această piesă centrală impresionantă poate fi plasată cu mândrie pe mese, blaturi sau birouri, aducând un farmec aparte fiecărui spațiu.Aranjamentele florale au fost dintotdeauna o modalitate de a exprima emoții profunde și sentimente sincere. Cu Buchetul nostru cu 8 Trandafiri din Flori Artificiale, puteți păstra această tradiție vie, dar într-un mod care să răspundă cerințelor vieții moderne. Nu trebuie să vă faceți griji cu privire la îngrijirea constantă sau la trecerea timpului, deoarece acești trandafiri nu vor pierde niciodată prospetimea și strălucirea inițială.Indiferent dacă îl alegeți pentru a vă infrumuseța propriul cămin sau pentru a-l oferi drept cadou, Buchetul nostru cu 8 Trandafiri din Flori Artificiale este mai mult decât o simplă creație florală – este o investiție în frumusețea și eleganța care va dăinui multă vreme de acum înainte. Adăugați o notă de rafinament în viața dumneavoastră sau în viața celor dragi cu acest buchet impresionant, care promite să încânte privirile și sufletele tuturor celor care îl vor admira.
Buchet 8 trandafiri pentru aranjamente florale deosebite si diferite decoratiuni florale
Flori artificiale din materiale de calitate pentru decoratiuni florale
Dimensiuni:  10 x 25 cm
 
COMANDĂ
RAPIDĂ
TRANSPORT GRATUIT
LA COMENZI MAI MARI DE 300 LEI
RETURNARE
14 ZILE
POSIBILITĂȚI MULTIPLE
DE PLATĂ
CONSULTANȚĂ
GRATUITĂ
Ambalaje, decoratiuni si accesorii pentru flori. Produse de calitate la pret de importator, cu livrare in toata Romania.© 2014-2024 Celoplast.ro | Realizare site StudioWEBERPlăți online cu card bancar