Transportul este GRATUIT pentru comenzile mai mari de 300 Lei. Comanda minimă în valoare de 100 Lei.

Buchet 8 trandafiri spuma pentru aranjamente florale

În stoc
8164
8.50lei

Bucurați-vă de o experiență deosebită în lumea aranjamentelor florale cu Buchetul nostru format din 8 Trandafiri Spumă, perfect pentru a adăuga un strop de rafinament și frumusețe în orice spațiu. Fie că doriți să vă decorați casa, să sărbătoriți ocazii speciale sau să transmiteți un sentiment profund de afecțiune, acest buchet delicat și plin de culoare este alegerea ideală.Într-o combinație elegantă de 8 trandafiri atent selecționați și dispuse cu grijă într-un mod artistic, acest buchet captează esența frumuseții naturii și o aduce într-o formă vizuală inovatoare. Trandafirii spumă au o textură moale la atingere și o durată de viață remarcabilă, astfel încât buchetul dvs. va rămâne proaspăt și strălucitor pentru mai mult timp decât trandafirii obișnuiți.Indiferent dacă doriți să creați un cadou memorabil sau să vă surprindeți persoana iubită cu o atenție plină de emoție, acești 8 trandafiri spumă se potrivesc perfect pentru a transmite mesajul dvs. într-un mod subtil și elegant. Fiecare petală delicată povestește o poveste unică de frumusețe și iubire, iar buchetul în ansamblu este o operă de artă efemeră care capturează momentul prețios al naturii.În plus față de frumusețea lor incontestabilă, acești trandafiri spumă sunt ideali și pentru aranjamentele florale. Fie că doriți să creați un decor impresionant pentru evenimente speciale, să adăugați o notă de prospețime și eleganță în spațiul dvs. de lucru sau să vă împodobiți evenimentele importante din viața dvs., acești trandafiri sunt materialul perfect pentru a da viață viziunilor dvs. florale.
Încheiem spunând că Buchetul nostru de 8 Trandafiri Spumă pentru Aranjamente Florale nu este doar un buchet obișnuit, ci o expresie autentică a frumuseții naturii și a creativității umane. Fiecare floare este aleasă cu grijă, fiecare aranjament este creat cu pasiune, iar rezultatul este un cadou atemporal care va aduce bucurie și admirație în inimile celor norocoși să-l primească.
Dimensiuni  5 x 25 cmCOMANDĂ
RAPIDĂ
TRANSPORT GRATUIT
LA COMENZI MAI MARI DE 300 LEI
RETURNARE
14 ZILE
POSIBILITĂȚI MULTIPLE
DE PLATĂ
CONSULTANȚĂ
GRATUITĂ
Ambalaje, decoratiuni si accesorii pentru flori. Produse de calitate la pret de importator, cu livrare in toata Romania.© 2014-2023 Celoplast.ro | Realizare site StudioWEBERPlăți online cu card bancar