Transportul este GRATUIT pentru comenzile mai mari de 300 Lei. Comanda minimă în valoare de 100 Lei. Expediere în 1 - 2 zile lucrătoare.

Buchet bujor+hortensie din flori artificiale

În stoc
8143
30.00lei
Descriere
Buchetul de flori artificiale format din bujor și hortensie este un produs deosebit și elegant, ideal pentru a crea aranjamente florale unice și pentru a adăuga o notă distinctă în decorul floral. Fie că dorești să amenajezi un eveniment special sau să aduci o notă de frumusețe în locuința ta, acest buchet este alegerea perfectă.
Florile artificiale utilizate în acest buchet sunt fabricate din materiale de cea mai înaltă calitate, ceea ce le conferă un aspect natural și o durabilitate remarcabilă. Aceste flori artificiale sunt o alternativă excelentă la florile naturale, deoarece nu se ofilesc și nu necesită întreținere constantă.
Bujorii și hortensiile sunt alese cu grijă pentru a crea un buchet armonios și estetic plăcut. Bujorii, cunoscuți pentru frumusețea și eleganța lor, sunt simbolul iubirii și al feminității, aducând o notă romantică în orice aranjament floral. Hortensiile, cu petalele lor delicate și bogate, adaugă o notă de rafinament și farmec, conferind buchetului o frumusețe aparte.
Buchetul bujor+hortensie din flori artificiale poate fi folosit într-o varietate de scopuri, de la decorarea nunților și botezurilor, până la crearea de aranjamente florale spectaculoase pentru evenimente corporate sau chiar pentru a adăuga un accent special în decorul casei tale. Poți alege să-l amplasezi într-un vas elegant sau să-l combini cu alte flori și frunze pentru a crea un design personalizat și original.
Indiferent de ocazie, acest buchet va atrage cu siguranță privirile și va aduce un plus de frumusețe și eleganță în mediul în care este expus. Îndrăznește să adaugi o notă artistică și sofisticată în decorul tău cu ajutorul acestui buchet bujor+hortensie din flori artificiale de înaltă calitate.
Dimensiuni: 13 x 30 cm
 
 
COMANDĂ
RAPIDĂ
TRANSPORT GRATUIT
LA COMENZI MAI MARI DE 300 LEI
RETURNARE
14 ZILE
POSIBILITĂȚI MULTIPLE
DE PLATĂ
CONSULTANȚĂ
GRATUITĂ
Ambalaje, decoratiuni si accesorii pentru flori. Produse de calitate la pret de importator, cu livrare in toata Romania.© 2014-2024 Celoplast.ro | Realizare site StudioWEBERPlăți online cu card bancar