Transportul este GRATUIT pentru comenzile mai mari de 300 Lei. Comanda minimă în valoare de 100 Lei. Expediere în 1 - 2 zile lucrătoare.

Buchet crengute brad artificial+con pentru decoratiuni florale

Stoc epuizat
70869

Produsul nu mai face parte din oferta noastră

Descriere
În perioada sărbătorilor de iarnă, dorim să aducem magia Crăciunului în fiecare colț al casei tale cu ajutorul Buchetului de Crenguțe de Brad Artificial împreună cu un con pentru Decorarea Florilor. Această minunată piesă de decor aduce într-adevăr farmecul și prospețimea Crăciunului în spațiul tău personal.
Buchetul nostru de crenguțe de brad artificial este creat cu cea mai mare grijă și atenție la detalii. Fiecare crenguță este confecționată cu aspectul și textura autentică a bradului natural, dar cu avantajul de a fi reutilizabilă în fiecare an. Fără grija căderea acelor sau murdăria, acest buchet va rămâne mereu proaspăt și elegant.
Aranjamentele florale de Crăciun sunt un element esențial în decorarea oricărei locuințe sau spații comerciale în timpul acestei perioade festive. Buchetul nostru de crenguțe de brad artificial îți oferă o bază solidă și versatilă pentru a crea cele mai spectaculoase aranjamente florale de Crăciun. Poți adăuga conurile pentru a da o notă de autenticitate și pentru a sublinia magia sezonului.
Acest produs este potrivit pentru oricine dorește să creeze un decor de Crăciun memorabil. Poate fi folosit pentru a decora masa de Crăciun, caminul sau chiar intrarea casei tale. Cu Buchetul de Crenguțe de Brad Artificial și conurile noastre pentru decorarea florilor, vei putea să-ți aduci visul Crăciunului în viață într-un mod elegant și durabil.
Nu mai sta pe gânduri și investește în acest minunat buchet de crenguțe de brad artificial, împreună cu conurile pentru decorarea florilor, pentru a avea parte de cel mai spectaculos decor de Crăciun vreodată. Creează amintiri frumoase și magice în timpul sezonului sărbătorilor, iar acest buchet va fi mereu acolo pentru a-ți aduce bucurie și farmecul Crăciunului în fiecare an.
Dimensiuni  38 cm
COMANDĂ
RAPIDĂ
TRANSPORT GRATUIT
LA COMENZI MAI MARI DE 300 LEI
RETURNARE
14 ZILE
POSIBILITĂȚI MULTIPLE
DE PLATĂ
CONSULTANȚĂ
GRATUITĂ
Ambalaje, decoratiuni si accesorii pentru flori. Produse de calitate la pret de importator, cu livrare in toata Romania.© 2014-2024 Celoplast.ro | Realizare site StudioWEBERPlăți online cu card bancar