Transportul este GRATUIT pentru comenzile mai mari de 300 Lei. Comanda minimă în valoare de 100 Lei. Expediere în 1 - 2 zile lucrătoare.

Buchet dracena din flori artificiale

În stoc
3073
10.00lei
Descriere
Fie că dorești să aduci un strop de natură în spațiul tău sau să surprinzi pe cineva drag cu un dar plin de rafinament, buchetul nostru de dracena din flori artificiale este alegerea perfectă. Cu o combinație atent selecționată de frunze de dracena, realizate cu o uimitoare atenție la detalii, acest buchet redefineste conceptul de aranjamente florale clasice.
Acest buchet se remarcă prin veridicitatea și aspectul său vibrant. Frunzele de dracena sunt recreate cu o minuțioasă precizie, de la nuanțele subtile de verde până la textura detaliată, fiecare element al acestui aranjament fiind gândit pentru a impresiona chiar și privirile mai critice.
Indiferent de ocazie, fie că este vorba de un eveniment festiv, de o zi de naștere sau doar un gest de apreciere, buchetul de dracena aduce o notă de prospețime și eleganță. Un lucru remarcabil este că aceste flori artificiale nu se vor ofili niciodată, menținându-și strălucirea și frumusețea de-a lungul timpului. Așadar, acest buchet devine nu doar o alegere estetică, ci și una durabilă.
Mai mult decât atât, acest buchet adaugă un strop de natură în mediul tău, fără a necesita îngrijire constantă. Nu mai este nevoie să îți faci griji cu privire la udarea sau îngrijirea plantelor, deoarece aceste flori artificiale păstrează aspectul proaspăt în orice condiții. În plus, dracena este cunoscută și pentru calitățile sale purificatoare de aer, astfel că acest buchet aduce și beneficii pentru calitatea spațiului în care este plasat.
Încheind, buchetul nostru de dracena din flori artificiale nu este doar un simplu aranjament floral, ci o operă de artă vegetală ce aduce frumusețe și rafinament în orice context. Alege să oferi sau să îți împodobești spațiul cu acest buchet impresionant și vei adăuga un element deosebit de eleganță și prospătime care va dura în timp.
Flori artificiale din materiale de calitate pentru decoratiuni florale
Dimensiuni:45 cm
 
 
COMANDĂ
RAPIDĂ
TRANSPORT GRATUIT
LA COMENZI MAI MARI DE 300 LEI
RETURNARE
14 ZILE
POSIBILITĂȚI MULTIPLE
DE PLATĂ
CONSULTANȚĂ
GRATUITĂ
Ambalaje, decoratiuni si accesorii pentru flori. Produse de calitate la pret de importator, cu livrare in toata Romania.© 2014-2024 Celoplast.ro | Realizare site StudioWEBERPlăți online cu card bancar