Transportul este GRATUIT pentru comenzile mai mari de 300 Lei. Comanda minimă în valoare de 100 Lei. Expediere în 1 - 2 zile lucrătoare.

Buchet floricele+verdeata din flori artificiale

În stoc
8145
9.50lei
Descriere
Aranjamentele florale sunt o artă veche și frumoasă care îmbină flori deosebite și plante într-o compoziție estetică și armonioasă. Acest buchet de flori artificiale este o interpretare remarcabilă a acestui concept, oferindu-vă un amestec elegant de floricele colorate și verdețuri naturale.Verdețurile din acest buchet adaugă un aspect proaspăt și viu, imitând perfect frunzele și creând o senzație de verdeață naturală. Fie că este vorba de frunze de eucalipt, ferigi sau alte tipuri de plante, fiecare frunză este selectată cu grijă pentru a completa armonios buchetul și a aduce o notă de prospețime și vitalitate în încăperea dumneavoastră.Buchetul "Buchet floricele+verdeata din flori artificiale" este un cadou minunat pentru orice ocazie specială. Este potrivit pentru aniversări, petreceri, nunți sau orice alt moment în care doriți să aduceți o notă de frumusețe și eleganță. Fie că îl alegeți pentru a-l oferi unei persoane dragi sau pentru a vă bucura de el în propriul spațiu, acest buchet de flori artificiale va adăuga cu siguranță un farmec aparte și un aer proaspăt în locația dumneavoastră.
Așadar, nu ezitați să vă bucurați de frumusețea acestui buchet de flori artificiale. Fie că îl expuneți în livingul dumneavoastră, pe masa de dining sau îl oferiți ca un dar minunat, acesta va atrage cu siguranță privirile și va aduce un zâmbet pe chipurile celor care îl vor vedea. Este timpul să vă bucurați de frumusețea florilor într-o formă durabilă și plină de farmec cu "Buchet floricele+verdeata din flori artificiale"!
Dimensiuni: 35 cm
 
COMANDĂ
RAPIDĂ
TRANSPORT GRATUIT
LA COMENZI MAI MARI DE 300 LEI
RETURNARE
14 ZILE
POSIBILITĂȚI MULTIPLE
DE PLATĂ
CONSULTANȚĂ
GRATUITĂ
Ambalaje, decoratiuni si accesorii pentru flori. Produse de calitate la pret de importator, cu livrare in toata Romania.© 2014-2024 Celoplast.ro | Realizare site StudioWEBERPlăți online cu card bancar