Transportul este GRATUIT pentru comenzile mai mari de 300 Lei. Comanda minimă în valoare de 100 Lei. Expediere în 1 - 2 zile lucrătoare.

Buchet lagurus din flori uscate

În stoc
3157
30.00lei
Descriere
Buchetul Lagurus din Flori Uscate - O împletire încântătoare a culorilor și texturilor naturii într-un aranjament floral deosebit
Îți prezentăm cu mândrie Buchetul Lagurus din Flori Uscate, o operă de artă florală care îmbină armonios frumusețea și eleganța florilor uscate. Acest buchet fascinant a fost creat cu pasiune și migală pentru a aduce natura în propria ta locuință sau pentru a fi oferit ca un cadou inedit și memorabil.
Aranjamentele florale sunt o expresie artistică a iubirii și admirației pentru frumusețea plantelor. Buchetul Lagurus din Flori Uscate este un exemplu desăvârșit al acestei abordări artistice.
Indiferent dacă îți dorești să aduci un strop de natură în interiorul casei tale sau să îți surprinzi persoana iubită cu un cadou cu totul special, Buchetul Lagurus din Flori Uscate este alegerea perfectă. Acest aranjament floral unic va aduce un plus de rafinament și eleganță oricărui decor, punând în evidență gustul tău desăvârșit și aprecierea pentru frumusețea naturală.
Fiecare floare uscată din acest buchet reprezintă un simbol al efemerității și al înfloririi eternizate. Deși florile sunt uscate, ele păstrează farmecul și grandoarea lor, emanând o energie plină de viață și frumusețe. Lagurusul, cu firele sale delicate și pufosenia unică, adaugă un aer boem și ludic întregului buchet, dându-i o notă de prospețime și distinctivitate.
Buchetul Lagurus din Flori Uscate este confecționat cu grijă de meșteri pricepuți în arta floristică, care își aduc contribuția pentru a crea o capodoperă unică. Fiecare detaliu este atent pus în valoare pentru a obține un rezultat final desăvârșit. De la selecția meticuloasă a florilor uscate până la aranjarea lor într-un buchet armonios, totul este făcut cu pasiune și talent pentru a oferi o experiență vizuală și senzorială de neuitat.
Cu Buchetul Lagurus din Flori Uscate poți aduce natura în viața ta și în viața celor dragi. Este un cadou potrivit pentru diverse ocazii, cum ar fi aniversări, sărbători sau momente speciale. Fiecare privire asupra acestui buchet este o călătorie într-un peisaj de vis, unde frumusețea și delicatetea se întâlnesc într-o simfonie cromatică remarcabilă.
Alege Buchetul Lagurus din Flori Uscate și bucură-te de splendoarea naturii în fiecare zi! Transformă-ți spațiul într-un loc plin de farmec și inspirație cu acest aranjament floral excepțional.
Dimensiuni: 50 - 55 cm
 
COMANDĂ
RAPIDĂ
TRANSPORT GRATUIT
LA COMENZI MAI MARI DE 300 LEI
RETURNARE
14 ZILE
POSIBILITĂȚI MULTIPLE
DE PLATĂ
CONSULTANȚĂ
GRATUITĂ
Ambalaje, decoratiuni si accesorii pentru flori. Produse de calitate la pret de importator, cu livrare in toata Romania.© 2014-2024 Celoplast.ro | Realizare site StudioWEBERPlăți online cu card bancar