Transportul este GRATUIT pentru comenzile mai mari de 300 Lei. Comanda minimă în valoare de 100 Lei. Expediere în 1 - 2 zile lucrătoare.

Buchet margarete din flori artificiale
Recenzii
Crina Chira
2024-04-05
Recomand!
Foarte frumoase,parca sunt naturale!
Crina Chira
2024-04-05
Recomand!
Foarte frumoase,parca sunt naturale!
Crina Chira
2024-04-05
Recomand!
Foarte frumoase,parca sunt naturale!

Buchet margarete din flori artificiale

(3 reviewuri) | În stoc
8136
17.00lei
Descriere
Buchetul de margarete din flori artificiale este o opțiune minunată pentru a aduce natura în casa ta sau pentru a oferi un cadou deosebit cuiva drag. Acest buchet frumos este creat cu atenție și îndemânare pentru a oferi o replică realistă a florilor naturale, dar cu avantajele durabilității și rezistenței oferite de materialele artificiale.Fiecare floare din acest buchet este realizată cu mare atenție la detalii, pentru a reprezenta cu fidelitate forma și textura delicate a margaretelor. Culoarea vibrantă a petalelor este menținută pe termen lung, fără a se estompa sau a se schimba. Astfel, vei avea mereu un buchet proaspăt și frumos în casa ta, indiferent de sezon sau de condițiile de întreținere.
Un alt avantaj al acestui buchet de margarete din flori artificiale este că nu necesită îngrijire specială sau atenție constantă.
 Poți folosi acest buchet pentru a decora masa de sufragerie, biroul tău sau chiar pentru a crea un aranjament floral impresionant la evenimentele speciale.În concluzie, buchetul de margarete din flori artificiale este o alegere ideală pentru a aduce frumusețea naturii în casa ta fără efort și pentru a oferi un cadou memorabil. Cu flori realiste și durabile, acest buchet te va bucura pe termen lung și îți va aduce un zâmbet de fiecare dată când îl vei admira.
Dimensiuni:6 x 30 cm
 
 
 
COMANDĂ
RAPIDĂ
TRANSPORT GRATUIT
LA COMENZI MAI MARI DE 300 LEI
RETURNARE
14 ZILE
POSIBILITĂȚI MULTIPLE
DE PLATĂ
CONSULTANȚĂ
GRATUITĂ
Ambalaje, decoratiuni si accesorii pentru flori. Produse de calitate la pret de importator, cu livrare in toata Romania.© 2014-2024 Celoplast.ro | Realizare site StudioWEBERPlăți online cu card bancar