Transportul este GRATUIT pentru comenzile mai mari de 300 Lei. Comanda minimă în valoare de 100 Lei.

Buchet philaris din flori uscate

În stoc
3199
34.00lei

Buchetul Philaris din Flori Uscate - Aranjamente Florale Inspiratii Eterne
Bucură-te de o experiență plină de eleganță și frumusețe cu Buchetul Philaris din Flori Uscate - o capodoperă florală care îmbină aranjamentele florale tradiționale cu o notă contemporană. Acest buchet rafinat aduce la viață farmecul și delicatețea florilor uscate, oferind o viziune nouă și captivantă asupra modului în care ne putem bucura de natură.
Buchetul Philaris din Flori Uscate este perfect pentru a decora diverse spații - de la case și birouri, până la evenimente speciale și ceremonii. Fie că îți dorești să aduci un strop de natură în casa ta sau să impresionezi invitații la un eveniment important, acest buchet îți va transforma instantaneu orice încăpere într-un colț de rai aromatic.
Apreciază frumusețea efemeră a florilor uscate care adaugă o notă poetică și un farmec vintage în viața ta. Buchetul Philaris este nu doar o simplă colecție de flori uscate, ci o expresie artistică care transmite bucurie și rafinament. Fiecare petală și frunză îți vor aminti de efemeritatea vieții și de valoarea momentelor trecătoare.
Cu o îngrijire minimă, acest buchet se va menține proaspăt și frumos pentru o perioadă îndelungată. Pur și simplu expune-l la lumină indirectă și evită expunerea directă la umiditate sau căldură excesivă. Astfel, vei putea admira și aprecia splendoarea acestor flori uscate pentru o lungă perioadă de timp.
Buchetul Philaris din Flori Uscate - Aranjamente Florale Inspiratii Eterne este un cadou ideal pentru cei dragi, pentru a le arăta afecțiunea și admirația ta într-un mod cu totul special. Fie că îl oferi cu ocazia aniversărilor, a sărbătorilor sau pur și simplu pentru a aduce un zâmbet pe chipul persoanei iubite, acest buchet va transmite un mesaj de iubire și eleganță fără cuvinte.
Descoperă frumusețea și rafinamentul Buchetului Philaris din Flori Uscate - o comoară florală care aduce un strop de natură și armonie în viața ta. Alege această capodoperă floristică și bucură-te de inspirația eternă oferită de aranjamentele florale inedite.
Dimensiuni: 45 - 50 cm
 COMANDĂ
RAPIDĂ
TRANSPORT GRATUIT
LA COMENZI MAI MARI DE 300 LEI
RETURNARE
14 ZILE
POSIBILITĂȚI MULTIPLE
DE PLATĂ
CONSULTANȚĂ
GRATUITĂ
Ambalaje, decoratiuni si accesorii pentru flori. Produse de calitate la pret de importator, cu livrare in toata Romania.© 2014-2023 Celoplast.ro | Realizare site StudioWEBERPlăți online cu card bancar