Transportul este GRATUIT pentru comenzile mai mari de 300 Lei. Comanda minimă în valoare de 100 Lei. Expediere în 1 - 2 zile lucrătoare.

Buchet verdeata artificiala pentru aranjamente florale

În stoc
3061
8.00lei
Descriere
Buchetul de verdețuri artificiale pentru aranjamente florale aduce cu sine o gamă bogată de posibilități creative pentru a da viață aranjamentelor tale florale. Fie că îți dorești să adaugi o notă proaspătă și vibrantă aranjamentelor tale sau să creezi o atmosferă distinctă în decorul evenimentelor tale speciale, acest buchet de verdețuri artificiale este alegerea perfectă.Fiecare frunză și tulpină din acest buchet au fost meticulos recreate pentru a reda realismul și autenticitatea plantelor naturale. Datorită tehnologiei avansate folosite în crearea acestor elemente artificiale, vei fi uimit de cât de autentice și naturale arată. Aceste verdețuri artificiale nu doar completează aranjamentele florale, dar și le conferă un plus de eleganță și sofisticare.Aranjamentele florale au întotdeauna puterea de a transforma spațiile și de a crea atmosfere memorabile. Cu ajutorul acestui buchet de verdețuri artificiale, poți fi sigur că aranjamentele tale vor dăinui în timp și vor păstra frumusețea lor inițială fără a necesita întreținere constantă. În plus, versatilitatea acestor elemente artificiale îți permite să le integrezi într-o varietate de tematici și stiluri de evenimente.Indiferent dacă organizezi o nuntă romantică, o petrecere cu tematică florală sau pur și simplu dorești să-ți împrospătezi decorul casei, acest buchet de verdețuri artificiale este alegerea ideală pentru tine. Nu mai trebuie să-ți faci griji cu privire la schimbările de sezon sau îngrijirea plantelor, deoarece aceste elemente artificiale păstrează aspectul lor proaspăt și vibrant pe termen lung.Pregătește-te să îți transformi spațiul și evenimentele în adevărate opere de artă florală cu ajutorul acestui buchet de verdețuri artificiale de înaltă calitate. Adaugă o notă de verdeață și frumusețe durabilă aranjamentelor tale florale și bucură-te de rezultatele spectaculoase pe care le vei obține.
Flori artificiale din materiale de calitate pentru decoratiuni florale
Dimensiuni: 33 cm
 
 
 
COMANDĂ
RAPIDĂ
TRANSPORT GRATUIT
LA COMENZI MAI MARI DE 300 LEI
RETURNARE
14 ZILE
POSIBILITĂȚI MULTIPLE
DE PLATĂ
CONSULTANȚĂ
GRATUITĂ
Ambalaje, decoratiuni si accesorii pentru flori. Produse de calitate la pret de importator, cu livrare in toata Romania.© 2014-2024 Celoplast.ro | Realizare site StudioWEBERPlăți online cu card bancar