Transportul este GRATUIT pentru comenzile mai mari de 300 Lei. Comanda minimă în valoare de 100 Lei. Expediere în 1 - 2 zile lucrătoare.

Buchet verdeata din flori artificiale

În stoc
3071
5.50lei
Descriere
Suntem încântați să vă prezentăm "Buchetul de Verdețuri Florale Artificiale", o capodoperă a frumuseții și creativității în lumea aranjamentelor florale. Cu o atenție meticuloasă la detalii și o abordare artistică excepțională, acest buchet redefineste conceptul clasic de aranjament floral.
Fiecare element al acestui buchet este meticulos conceput pentru a reda aspectul autentic al verdeațelor naturale, dar cu avantajele durabilității și longevității pe care le oferă florile artificiale de calitate superioară. Fie că este vorba despre ocazii speciale, evenimente festive sau decor interior sofisticat, acest buchet de verdețuri florale artificiale aduce un strop de natură în fiecare spațiu.
Aranjamentele florale au fost dintotdeauna expresia subtilă a eleganței și sentimentelor. Cu "Buchetul de Verdețuri Florale Artificiale", transcendeți limitele florilor naturale și accesați o gamă infinită de opțiuni în design și stil. Fiecare frunză și floare este fin lucrată pentru a captura detaliile delicate ale naturii, iar culorile vii și nuanțele variate conferă un aspect autentic și vibrant.
Acest buchet este nu doar un aranjament floral, ci o poveste spusă prin culori și forme. Fiecare fir de verdeață păstrează vie conexiunea cu natura, iar fiecare floare aduce cu sine semnificații profunde. Acesta este cadoul perfect pentru cei care apreciază frumusețea într-o formă durabilă și impresionantă.
Indiferent dacă doriți să adăugați un strop de eleganță spațiului dvs. de locuit sau să impresionați invitații la un eveniment special, "Buchetul de Verdețuri Florale Artificiale" este alegerea ideală. Lăsați-vă inspirați de frumusețea eternă a naturii, imortalată într-un aranjament floral care va bucura ochii și sufletele tuturor celor care îl văd.
Buchet verdeata color pentru aranjamente florale deosebite si diferite decoratiuni florale
Flori artificiale din materiale de calitate pentru decoratiuni florale
Dimensiuni: 35 cm
 
 
COMANDĂ
RAPIDĂ
TRANSPORT GRATUIT
LA COMENZI MAI MARI DE 300 LEI
RETURNARE
14 ZILE
POSIBILITĂȚI MULTIPLE
DE PLATĂ
CONSULTANȚĂ
GRATUITĂ
Ambalaje, decoratiuni si accesorii pentru flori. Produse de calitate la pret de importator, cu livrare in toata Romania.© 2014-2024 Celoplast.ro | Realizare site StudioWEBERPlăți online cu card bancar