Transportul este GRATUIT pentru comenzile mai mari de 300 Lei. Comanda minimă în valoare de 100 Lei. Expediere în 1 - 2 zile lucrătoare.

Buchet verdeata+floricele artificiale

În stoc
8036
7.00lei
Descriere
Descoperă frumusețea naturii într-o formă rafinată și atemporală cu ajutorul buchetului "Verdețea Delicată" alături de minunatele floricele artificiale, ce reprezintă adevărate opere de artă în domeniul aranjamentelor florale. Acest buchet inovator îmbină cu măiestrie prospetimea plantelor verzi cu vivacitatea florilor artificiale, aducând o notă distinctă de eleganță și stil în fiecare colț al casei tale sau al spațiului de lucru.
Buchetul "Verdețea Delicată" este alcătuit cu grijă dintr-o selecție atentă de plante verzi, fiecare aducând propria sa textură și nuanță, creând astfel o paletă vizuală captivantă și bogată în diversitate. Fie că este vorba despre frunze fine și alungite sau frunze mai mari și ondulate, acest buchet oferă o priveliște relaxantă și revigorantă, aducând natura mai aproape de tine fără a compromite estetica.
Însă, ceea ce face cu adevărat special acest aranjament floral sunt floricelele artificiale inserate strategic printre plantele verzi. Fiecare floare artificială este realizată cu o atenție meticuloasă la detalii, imitând cu fidelitate petalele delicate și culorile vii ale florilor naturale. Astfel, buchetul capătă un farmec unic, păstrându-și frumusețea fără să necesite îngrijire constantă.
Aranjamentele florale au fost întotdeauna o formă de artă prin care oamenii își pot exprima creativitatea și sensibilitatea față de frumusețea naturii. Prin intermediul acestui buchet inovator, poți aduce această artă în viața ta cotidiană. Fie că dorești să aduci o notă de prospețime în livingul tău, să decorezi elegant masa din sufragerie sau să împodobești spațiul de lucru cu un strop de natură, buchetul "Verdețea Delicată" împreună cu floricelele artificiale vor aduce cu siguranță rafinament și vitalitate.
Încheind, acest buchet reprezintă o combinație armonioasă între elementele naturii și creativitatea umană, aducând împreună prospetimea verdeții și strălucirea florilor artificiale. Investind în acest buchet, investești în frumusețea durabilă și într-o notă distinctă de eleganță pentru mediul tău. Adaugă un strop de artă florală în viața ta cu buchetul "Verdețea Delicată" alături de floricelele artificiale, transformând fiecare zi într-o experiență estetică și plină de vitalitate.

Dimensiuni 30 cm

COMANDĂ
RAPIDĂ
TRANSPORT GRATUIT
LA COMENZI MAI MARI DE 300 LEI
RETURNARE
14 ZILE
POSIBILITĂȚI MULTIPLE
DE PLATĂ
CONSULTANȚĂ
GRATUITĂ
Ambalaje, decoratiuni si accesorii pentru flori. Produse de calitate la pret de importator, cu livrare in toata Romania.© 2014-2024 Celoplast.ro | Realizare site StudioWEBERPlăți online cu card bancar