Transportul este GRATUIT pentru comenzile mai mari de 300 Lei. Comanda minimă în valoare de 100 Lei.

Burete cilindru poly din burete umed pentru flori

În stoc
2431
1.70lei

Buretele cilindru Poly din burete umed pentru flori este un produs de înaltă calitate conceput special pentru a crea aranjamente florale spectaculoase. Acest burete cilindric din burete umed este instrumentul perfect pentru a da viață florilor și a le menține proaspete pentru o perioadă îndelungată.Datorită compoziției sale durabile și rezistente, acest burete cilindru Poly este capabil să absoarbă și să rețină o cantitate mare de apă, asigurând hidratarea optimă a florilor. Astfel, aranjamentele florale realizate cu acest burete rămân proaspete și pline de culoare pentru mai mult timp, aducând bucurie și frumusețe în orice spațiu.Acest burete cilindru din burete umed este potrivit pentru o varietate largă de aranjamente florale, cum ar fi buchete, coroane, centrale și multe altele. Indiferent de ocazie, acest produs de calitate superioară vă va ajuta să obțineți rezultate remarcabile în arta floristică.Buretele cilindru Poly din burete umed pentru flori este un element esențial pentru orice florar sau iubitor de flori care dorește să creeze compoziții impresionante și de durată..
Cu buretele cilindru Poly, puteți exprima creativitatea și pasiunea pentru florile frumoase, transformând orice spațiu într-un paradis floral. Adăugați un strop de culoare și viață în locații precum case, birouri, săli de evenimente sau restaurante, cu ajutorul acestui burete inovator și versatil.
 
Dimensiuni:  9 x 6 cm
 
 COMANDĂ
RAPIDĂ
TRANSPORT GRATUIT
LA COMENZI MAI MARI DE 300 LEI
RETURNARE
14 ZILE
POSIBILITĂȚI MULTIPLE
DE PLATĂ
CONSULTANȚĂ
GRATUITĂ
Ambalaje, decoratiuni si accesorii pentru flori. Produse de calitate la pret de importator, cu livrare in toata Romania.© 2014-2023 Celoplast.ro | Realizare site StudioWEBERPlăți online cu card bancar