Transportul este GRATUIT pentru comenzile mai mari de 300 Lei. Comanda minimă în valoare de 100 Lei. Expediere în 1 - 2 zile lucrătoare.

Cal curve bark 15 - 25 cm pentr aranjamente florale

Stoc epuizat
3021

Produsul nu mai face parte din oferta noastră

Descriere
Cal curve bark 15 - 25 cm pentru aranjamente florale" este un produs de excepție, creat special pentru a transforma aranjamentele florale în adevărate opere de artă. Acesta adaugă un aer rustic și autentic în compozițiile florale, oferindu-le o notă distinctivă și elegantă.
Aceste flori uscate adaugă un sentiment al trecerii timpului și al eleganței în aranjamentele florale, dându-le un aspect sofisticat și plin de personalitate.Indiferent dacă sunteți un florist profesionist în căutarea unor produse de calitate superioară sau un pasionat al frumuseții florilor în căutarea inspirației, "Cal curve bark 15 - 25 cm pentru aranjamente florale" este alegerea perfectă pentru a adăuga un element distinctiv și natural compozițiilor dvs. florale.Cu ajutorul "Cal curve bark 15 - 25 cm pentru aranjamente florale", puteți da frâu liber creativității dvs. și puteți crea aranjamente florale memorabile și impresionante. Fie că doriți să realizați buchete spectaculoase pentru ocazii speciale sau să decorați evenimente elegante, acest produs versatil vă oferă o varietate de posibilități pentru a vă exprima individualitatea și stilul unic.
Transpuneți-vă viziunea în realitate cu ajutorul acestui produs extraordinar. "Cal curve bark 15 - 25 cm pentru aranjamente florale" vă permite să adăugați o notă de eleganță și originalitate în fiecare compoziție florală pe care o creați.Cu flori uscate de cea mai înaltă calitate și coajă curbată de cal, veți transforma aranjamentele florale în adevărate capodopere artistice. Bucurați-vă de frumusețea și naturalețea aduse de "Cal curve bark 15 - 25 cm pentru aranjamente florale" în orice încăpere sau eveniment special.Alegeți acest produs unic și creați aranjamente florale care să impresioneze și să inspire. Transformați fiecare ocazie într-un moment de neuitat cu ajutorul acestui produs de excepție.
Dimensiuni: 15 - 25 cm
Gramaj 1000 g
 
 
COMANDĂ
RAPIDĂ
TRANSPORT GRATUIT
LA COMENZI MAI MARI DE 300 LEI
RETURNARE
14 ZILE
POSIBILITĂȚI MULTIPLE
DE PLATĂ
CONSULTANȚĂ
GRATUITĂ
Ambalaje, decoratiuni si accesorii pentru flori. Produse de calitate la pret de importator, cu livrare in toata Romania.© 2014-2024 Celoplast.ro | Realizare site StudioWEBERPlăți online cu card bancar