Transportul este GRATUIT pentru comenzile mai mari de 300 Lei. Comanda minimă în valoare de 100 Lei.

Cale sapun pentru aranjamente florale set 30 buc

În stoc
44752
45.00lei

Cale Sapun pentru Aranjamente Florale - O Delicată Perfecțiune Florală în Formă de Săpun
Cautați un produs care să aducă o notă de rafinament și eleganță aranjamentelor florale? Atunci Cale Sapun pentru Aranjamente Florale este alegerea perfectă pentru dumneavoastră! Acest produs inovator și artistic transformă aranjamentele florale în adevărate capodopere de frumusețe și delicatețe.
Designul lor versatil face ca Cale Sapun pentru Aranjamente Florale să fie potrivit pentru o multitudine de ocazii. Ele pot adăuga o notă de eleganță în cadrul nunților, botezurilor, aniversărilor sau a oricărui eveniment special. De asemenea, acestea pot fi cadouri minunate pentru cei dragi, surprize originale pentru prieteni sau atenții elegante pentru colegii de birou.
Indiferent de ocazie, Cale Sapun pentru Aranjamente Florale vă va impresiona prin frumusețea și atenția la detalii a fiecărei flori de săpun. Ele reprezintă o modalitate unică și originală de a adăuga farmec și stil aranjamentelor florale, transformându-le în adevărate opere de artă. Fiecare floare de săpun este unică în felul său, garantându-vă că aranjamentele dumneavoastră vor fi mereu distinse și remarcabile.
Cu ajutorul Cale Sapun pentru Aranjamente Florale, veți putea crea compoziții florale uimitoare și memorabile, care vor aduce bucurie și încântare în inimile celor care le vor primi. Adăugați o notă de eleganță și rafinament în viața dumneavoastră și în evenimentele speciale cu ajutorul acestui produs extraordinar.
Descoperiți frumusețea unică a Cale Sapun pentru Aranjamente Florale și transformați fiecare spațiu într-o oază parfumată, plină de culoare și splendoare florală.
Dimensiuni: 6 x 12 cm
 
 
 COMANDĂ
RAPIDĂ
TRANSPORT GRATUIT
LA COMENZI MAI MARI DE 300 LEI
RETURNARE
14 ZILE
POSIBILITĂȚI MULTIPLE
DE PLATĂ
CONSULTANȚĂ
GRATUITĂ
Ambalaje, decoratiuni si accesorii pentru flori. Produse de calitate la pret de importator, cu livrare in toata Romania.© 2014-2023 Celoplast.ro | Realizare site StudioWEBERPlăți online cu card bancar