Transportul este GRATUIT pentru comenzile mai mari de 300 Lei. Comanda minimă în valoare de 100 Lei.

Casuta color+agatatoare pentru decoratiuni

În stoc
70702
8.00lei

Magazinul nostru vă aduce un produs deosebit și versatil: Casuța Color + Agățătoare pentru Decoratiuni. Această minunată piesă de decor este perfectă pentru a aduce o notă de eleganță și farmec în casa dvs. în timpul sezonului festiv de Crăciun.
Cu un design atent lucrat, Casuța Color + Agățătoare pentru Decoratiuni este concepută pentru a vă ajuta să creați aranjamente florale de Crăciun uimitoare, care vor aduce bucurie și căldură în fiecare colț al locuinței dvs. Este momentul să transformați atmosfera casei într-una magică, plină de spiritul sărbătorilor.
Această casuță este confecționată din materiale de înaltă calitate, ceea ce o face durabilă și potrivită pentru utilizare pe termen lung.
Indiferent dacă doriți să creați aranjamente florale pentru masa festivă de Crăciun sau să decorați ușile și ferestrele casei dvs. cu buchete de iarnă pline de viață, Casuța Color + Agățătoare pentru Decoratiuni este instrumentul perfect pentru a vă ajuta să vă îndepliniți visele decorative de Crăciun. Este ideală și pentru a face cadouri frumoase și memorabile celor dragi.
Aveți posibilitatea de a vă lăsa imaginația să zboare și să creați aranjamente florale unice pentru sărbătoarea Crăciunului cu ajutorul acestei casuțe și agățătorii. Adăugați o notă personală, alegeți cele mai frumoase flori de sezon și bucurați-vă de procesul creativ de decorare a casei dvs.Încântați-vă familia și oaspeții cu un decor de Crăciun deosebit, realizat cu Casuța Color + Agățătoare pentru Decoratiuni. Investiți în calitate și frumusețe pentru a transforma casa dvs. într-un loc magic în timpul sărbătorilor de iarnă. Această casuță este alegerea perfectă pentru a vă aduce bucurie și sărbători luminoase în viața dvs. și în jurul casei dvs. în timpul sezonului festiv de Crăciun.

Decoratiuni ornamente si articole Craciun

Dimensiuni:16 cm

 

 
COMANDĂ
RAPIDĂ
TRANSPORT GRATUIT
LA COMENZI MAI MARI DE 300 LEI
RETURNARE
14 ZILE
POSIBILITĂȚI MULTIPLE
DE PLATĂ
CONSULTANȚĂ
GRATUITĂ
Ambalaje, decoratiuni si accesorii pentru flori. Produse de calitate la pret de importator, cu livrare in toata Romania.© 2014-2023 Celoplast.ro | Realizare site StudioWEBERPlăți online cu card bancar