Transportul este GRATUIT pentru comenzile mai mari de 300 Lei. Comanda minimă în valoare de 100 Lei. Expediere în 1 - 2 zile lucrătoare.

HOME » Blog » Celoplast oferă acum și livrare prin DPD

Celoplast oferă acum și livrare prin DPD

  • Celoplast oferă acum și livrare prin DPD

Avem vești bune!

Ştim cât de mult iți dorești să primești rapid produsele comandate așa că de acum ai posiblitatea de a alege și livrarea în afara țării prin DPD.

Cu peste 800 de centre de colectare în toată Europa, curierii DPD ajung în toate țările din Uniunea Europeană. DPD a gândit cea mai rapidă rețea de trasee pentru a scurta timpul de livrare. Astfel coletele tale ajung rapid și în siguranță la destinație, cu prețuri accesibile.

Livrăm rapid, sigur și la prețuri bune în următoarele țări: Germania, Franţa, Italia, Spania, Polonia, Olanda, Grecia, Belgia, Portugalia, Cehia, Ungaria, Suedia, Austria, Bulgaria, Danemarca, Finlanda, Slovacia, Irlanda, Croaţia, Lituania, Letonia, Slovenia, Estonia, Cipru, Luxembug, Malta.

Ambalaje, decoratiuni si accesorii pentru flori. Produse de calitate la pret de importator, cu livrare in toata Romania.© 2014-2024 Celoplast.ro | Realizare site StudioWEBERPlăți online cu card bancar