Transportul este GRATUIT pentru comenzile mai mari de 300 Lei. Comanda minimă în valoare de 100 Lei.

Cizmulita+sclipici pentru decoratiuni

În stoc
70556
5.50lei

Cizmulita+sclipici pentru decoratiuni este un produs elegant și strălucitor, creat cu grijă pentru a aduce o notă festivă și glamour aranjamentelor florale de Crăciun. Această mică bijuterie a decorului vine în ajutorul dvs. pentru a transforma orice aranjament floral de Crăciun într-o capodoperă strălucitoare, perfectă pentru sărbători.
Cu Cizmulita+sclipici pentru decoratiuni, veți putea adăuga o doză generoasă de sclipici și farmec oricărui buchet sau compoziție florală, creând astfel un aspect spectaculos și rafinat. Fie că doriți să decorați masa festivă de Crăciun sau să oferiți un cadou special, această cizmuliță sclipitoare va aduce o notă magică și elegantă evenimentelor dumneavoastră.
Fabricată cu atenție la detalii și din materiale de înaltă calitate, Cizmulita+sclipici pentru decoratiuni este proiectată să reziste în timp și să strălucească în continuare în fiecare Crăciun. Poate fi folosită pe tot parcursul sezonului de sărbători, adăugând un strop de magie și farmec în fiecare colț al casei dumneavoastră.
Indiferent dacă alegeți să o folosiți pentru a decora bradul de Crăciun, pentru a completa un aranjament floral de masă sau pentru a o oferi ca un cadou minunat, Cizmulita+sclipici pentru decoratiuni este alegerea perfectă pentru a sublinia frumusețea și strălucirea Crăciunului. Cu această mică bijuterie, veți crea amintiri speciale și veți face ca sărbătorile de iarnă să fie cu adevărat memorabile.
Decorațiile de Crăciun pot fi o expresie a personalității și a stilului dumneavoastră, iar Cizmulita+sclipici pentru decoratiuni vă oferă posibilitatea de a vă pune în valoare creativitatea. Fiind atât de versatilă și ușor de integrat în decor, această cizmuliță sclipitoare devine rapid un element indispensabil în fiecare sezon festiv.
Așadar, adăugați strălucire și eleganță aranjamentelor florale de Crăciun cu Cizmulita+sclipici pentru decoratiuni. Transformați fiecare colț al casei dumneavoastră într-un peisaj de poveste, unde magia Crăciunului prinde viață și strălucește într-un mod cu adevărat inconfundabil.
Decoratiuni de Craciun ornamente si articole Craciun
Dimensiuni: 11 cm
 COMANDĂ
RAPIDĂ
TRANSPORT GRATUIT
LA COMENZI MAI MARI DE 300 LEI
RETURNARE
14 ZILE
POSIBILITĂȚI MULTIPLE
DE PLATĂ
CONSULTANȚĂ
GRATUITĂ
Ambalaje, decoratiuni si accesorii pentru flori. Produse de calitate la pret de importator, cu livrare in toata Romania.© 2014-2023 Celoplast.ro | Realizare site StudioWEBERPlăți online cu card bancar