Transportul este GRATUIT pentru comenzile mai mari de 300 Lei. Comanda minimă în valoare de 100 Lei. Expediere în 1 - 2 zile lucrătoare.

Clestisori+gargarite pentru aranjamente florale set 12 buc

În stoc
44563
4.00lei
Descriere
Bucuraţi-vă de o colecţie remarcabilă de clestişori şi gârgăriţe special concepute pentru a da viaţă visurilor dvs. florale! Cu acest set impresionant de 12 bucăţi, sunteţi echipat cu instrumentele esenţiale pentru a crea aranjamente florale uluitoare, care vor aduce o notă de prospeţime şi eleganţă fiecărui spaţiu în care sunt plasate.
Indiferent dacă sunteţi un pasionat amator în domeniul designului floral sau un profesionist experimentat, acest set de clestişori şi gârgăriţe vă oferă versatilitatea şi controlul necesare pentru a transforma florile în opere de artă. Fie că doriţi să creaţi buchete pline de culoare şi vitalitate sau aranjamente sofisticate şi rafinate, aceste instrumente sunt partenerul ideal în călătoria dvs. creativă.
Clestişorii sunt fabricaţi cu precizie din materiale de înaltă calitate, asigurând o aderenţă fermă şi precisă atunci când manevraţi delicatele flori şi elemente vegetale. Designul ergonomic şi mânerul confortabil vă permit să lucraţi ore întregi fără disconfort. Gârgăriţele incluse în acest set sunt de asemenea proiectate cu grijă pentru a se potrivi perfect cu clestişorii, completându-i în mod armonios şi permiţându-vă să adăugaţi detalii subtile şi graţioase aranjamentelor dvs.
Indiferent dacă planificaţi să creaţi aranjamente florale pentru nunţi, petreceri, evenimente corporative sau doar pentru a înfrumuseţa spaţiul personal, setul Clestişori + Gârgăriţe pentru Aranjamente Florale vă oferă instrumentele esenţiale pentru a transforma viziunile dvs. în realitate. Fiind cadoul ideal pentru florari, artişti şi iubitori de frumos, acest set deosebit vă încurajează să exploraţi și să încercaţi noi tehnici şi stiluri în domeniul aranjamentelor florale.
Deci, nu mai aşteptaţi! Aduceţi o adiere de prospeţime şi eleganţă în viaţa dvs. şi în spaţiul în care trăiţi cu ajutorul acestui set remarcabil de Clestişori + Gârgăriţe pentru Aranjamente Florale, iar aranjamentele dvs. vor străluci ca nişte opere autentice de artă florală, captând atenţia şi admiraţia tuturor privitorilor.
Articole decorative pentru flori
Dimensiuni:3 cm
 
 
COMANDĂ
RAPIDĂ
TRANSPORT GRATUIT
LA COMENZI MAI MARI DE 300 LEI
RETURNARE
14 ZILE
POSIBILITĂȚI MULTIPLE
DE PLATĂ
CONSULTANȚĂ
GRATUITĂ
Ambalaje, decoratiuni si accesorii pentru flori. Produse de calitate la pret de importator, cu livrare in toata Romania.© 2014-2024 Celoplast.ro | Realizare site StudioWEBERPlăți online cu card bancar