Transportul este GRATUIT pentru comenzile mai mari de 300 Lei. Comanda minimă în valoare de 100 Lei.

Coli hartie tip bacnote pentru flori set 50 buc

În stoc
1C1017
24.00lei

Coli de hârtie tip bancnote pentru flori - inovația perfectă pentru a transforma cadourile florale în experiențe memorabile!
Ești în căutarea unei modalități unice de a oferi flori ca dar? Vrei să adaugi un element special și distinctiv buchetelor tale? Atunci suntem încântați să îți prezentăm cea mai recentă inovație în domeniul florilor - Coli de hârtie tip bancnote pentru flori!
Aceste coli de hârtie speciali și originali au fost creați pentru a transforma modul în care oferi și primești flori. Ele adaugă o notă de eleganță, mister și surpriză cadourilor florale, transformându-le în experiențe memorabile și captivante.
Atunci când împachetezi florile în aceste coli de hârtie tip bancnote, creezi un aspect remarcabil și impresionant. Fie că sunt folosite pentru buchete de flori, aranjamente florale sau flori individuale, aceste coli adaugă o notă de rafinament și originalitate fiecărui cadou floral.
De asemenea, aceste coli de hârtie tip bancnote pentru flori pot fi personalizate și adaptate în funcție de preferințele tale. Poți alege dintr-o varietate de culori și modele, pentru a se potrivi temei evenimentului sau gusturilor persoanei căreia oferi florile. Astfel, vei adăuga o notă distinctivă și personală fiecărui buchet.
O altă caracteristică impresionantă a acestor coli de hârtie tip bancnote este rezistența și durabilitatea lor. Ele sunt concepute să protejeze și să păstreze frumusețea florilor, asigurându-se că acestea ajung în mâinile destinatarului într-o stare perfectă. Astfel, vei oferi flori proaspete și impresionante, care vor dăinui în timp.
Colile de hârtie tip bancnote pentru flori reprezintă nu doar un înveliș special pentru cadourile florale, ci și o experiență unică pentru persoana care le primește. Ele adaugă o doză de mister și anticipare, provocând curiozitatea și interesul destinatarului. Aceste coli transformă un simplu buchet într-o poveste fascinantă și plină de semnificație.
În concluzie, Colile de hârtie tip bancnote pentru flori sunt inovația perfectă pentru a transforma cadourile florale în experiențe memorabile și speciale. Cu ajutorul acestor coli de hârtie sofisticate, vei adăuga o notă de eleganță
Dimensiuni 52 x 75: cm
 COMANDĂ
RAPIDĂ
TRANSPORT GRATUIT
LA COMENZI MAI MARI DE 300 LEI
RETURNARE
14 ZILE
POSIBILITĂȚI MULTIPLE
DE PLATĂ
CONSULTANȚĂ
GRATUITĂ
Ambalaje, decoratiuni si accesorii pentru flori. Produse de calitate la pret de importator, cu livrare in toata Romania.© 2014-2023 Celoplast.ro | Realizare site StudioWEBERPlăți online cu card bancar