Transportul este GRATUIT pentru comenzile mai mari de 300 Lei. Comanda minimă în valoare de 100 Lei. Expediere în 1 - 2 zile lucrătoare.

Copilas crosetat color pentru decoratiuni

Stoc epuizat
70768

Produsul nu mai face parte din oferta noastră

Descriere
Produsul nostru excepțional, "Copilas croșetat color pentru decoratiuni", este alegerea perfectă pentru cei care doresc să aducă o notă unică și artistică în orice mediu. Acest minunat copilaș croșetat este nu doar un element decorativ, ci și o operă de artă însăși, care adaugă un farmec deosebit oricărei încăperi sau eveniment.
Acest "Copilas croșetat color pentru decoratiuni" a fost creat cu pasiune și măiestrie de către artizanii noștri talentați, care au investit ore în șir pentru a-l croșeta cu grijă și atenție la detalii. Designul unic al copilașului, cu culori vibrante și detalii fine, îl face cu adevărat captivant și remarcabil.
Acest produs nu este doar o piesă de decor, ci și o modalitate de a-ți exprima personalitatea și creativitatea. Poate fi plasat în diverse aranjamente florale pentru a adăuga un plus de eleganță și farmec. Fie că dorești să îl folosești pentru a decora masa de nuntă sau pentru a aduce o notă de prospețime în casa ta, acest copilaș croșetat este alegerea ideală.
Cu "Copilasul croșetat color pentru decoratiuni" poți crea aranjamente florale deosebite, care vor impresiona cu siguranță orice privitor. Poți combina acest copilaș cu flori proaspete sau artificiale, astfel încât să obții aranjamente florale pline de culoare și viață. Poți să-l folosești ca punct focal în decorul evenimentelor speciale sau să-l așezi pe masă pentru a aduce un aer de primăvară în casa ta.
Acest produs este confecționat din materiale de cea mai înaltă calitate, ceea ce îl face durabil și rezistent în timp. Poți să-l păstrezi ca o amintire prețioasă a momentelor speciale sau să-l oferi ca un cadou unic și personalizat celor dragi.
În concluzie, "Copilasul croșetat color pentru decoratiuni" este o piesă de artă decorativă cu multiple posibilități de utilizare. Este un produs unic, care adaugă un farmec aparte oricărui mediu și care poate fi personalizat în funcție de preferințele tale. Investește în acest copilaș croșetat deosebit și transformă orice spațiu într-un loc cu adevărat special.
Decoratiuni ornamente si articole Craciun
Dimensiuni:10 cm
 
COMANDĂ
RAPIDĂ
TRANSPORT GRATUIT
LA COMENZI MAI MARI DE 300 LEI
RETURNARE
14 ZILE
POSIBILITĂȚI MULTIPLE
DE PLATĂ
CONSULTANȚĂ
GRATUITĂ
Ambalaje, decoratiuni si accesorii pentru flori. Produse de calitate la pret de importator, cu livrare in toata Romania.© 2014-2024 Celoplast.ro | Realizare site StudioWEBERPlăți online cu card bancar