Transportul este GRATUIT pentru comenzile mai mari de 300 Lei. Comanda minimă în valoare de 100 Lei.

Coronita nuiele 40 cm pentru aranjamente florale

În stoc
35012
24.00lei

Coronita nuiele de 40 de centimetri pentru aranjamente florale - Eleganță naturală pentru decor floral.
Creați un mediu plin de farmec și rafinament cu ajutorul Coronitei din nuiele de 40 cm, special concepută pentru aranjamente florale impresionante. Această coroniță este accesoriul ideal pentru a adăuga o notă subtilă și elegantă oricărei compoziții florale sau proiecte DIY creative.Folosind o abordare inovatoare, această coroniță din nuiele îmbină cu măiestrie designul estetic cu calitatea premium a materialelor. Fiecare ramură de nuiele a fost selectată cu grijă pentru a asigura rezistența și durabilitatea produsului. Oferind o lungime de 40 de centimetri, această coroniță se remarcă prin dimensiunile sale ideale, permitându-vă să vă exprimați creativitatea în cele mai variate moduri.
Aranjamentele florale au fost dintotdeauna o modalitate minunată de a aduce natura în interiorul casei sau în evenimente speciale. Cu Coronita din nuiele de 40 cm pentru aranjamente florale, vă puteți transforma instantaneu spațiul într-un colț magic al naturii, în care fiecare detaliu spune o poveste aparte. Fie că doriți să decorați nunți, petreceri aniversare, recepții sau chiar să aduceți un strop de prospețime în locuința dumneavoastră, această coroniță este alegerea ideală.Fiind ușor de manevrat și versatilă, Coronita nuiele de 40 cm pentru aranjamente florale vă oferă oportunitatea de a explora și experimenta cu diferite tipuri de flori, frunze, plante sau alte elemente decorative. Combinați culori și texturi pentru a crea aranjamente florale impresionante, care vor cuceri cu siguranță privirile tuturor.Indiferent de sezon sau temă, Coronita din nuiele de 40 cm se va adapta cu grație și armonie la orice context. Dacă doriți să adăugați un plus de romantism într-un eveniment special, alegeți să amplasați flori delicate și petale parfumate pe această coroniță. Pentru o atmosferă rustică și autentică, combinați ramuri de iederă sau alte plante decorative, iar rezultatul va fi unul cu adevărat fermecător.Nu lăsați spațiul dumneavoastră să fie lipsit de farmecul naturii! Cu Coronita nuiele de 40 cm pentru aranjamente florale, veți aduce o notă de prospețime și eleganță în orice încăpere sau eveniment. Faceți primul pas către decorul perfect și descoperiți bucuria de a vă crea propriile aranjamente florale unice.
Dimensiuni 40 x 6 cmCOMANDĂ
RAPIDĂ
TRANSPORT GRATUIT
LA COMENZI MAI MARI DE 300 LEI
RETURNARE
14 ZILE
POSIBILITĂȚI MULTIPLE
DE PLATĂ
CONSULTANȚĂ
GRATUITĂ
Ambalaje, decoratiuni si accesorii pentru flori. Produse de calitate la pret de importator, cu livrare in toata Romania.© 2014-2023 Celoplast.ro | Realizare site StudioWEBERPlăți online cu card bancar