Transportul este GRATUIT pentru comenzile mai mari de 300 Lei. Comanda minimă în valoare de 100 Lei. Expediere în 1 - 2 zile lucrătoare.

Coronita nuiele alb pentru aranjamente florale 34 cm

În stoc
35081
32.00lei
Descriere
Coronita din nuiele albă pentru aranjamente florale cu o lungime de 34 de centimetri este un accesoriu minunat și versatil pentru a aduce o notă de eleganță și naturalețe în orice decor floral. Această coroniță din nuiele albe este perfectă pentru a aduce un aer proaspăt și rustic în evenimente speciale, precum nunți, botezuri, sau alte ocazii festive.
Cu o lungime de 34 de centimetri, această coroniță este realizată cu atenție la detalii, pentru a se potrivi perfect în aranjamentele florale pe care le creați. Nuielele albe oferă o notă de eleganță și rafinament, în timp ce naturalețea lor aduce un farmec aparte aranjamentelor dumneavoastră florale.
Această coroniță poate fi folosită în diverse moduri, de la a servi ca bază pentru un aranjament floral minunat, până la a fi integrată în decoruri rustice sau boho-chic. Puteți adăuga flori proaspete sau artificiale, frunze verzi, și alte accesorii decorative pentru a crea un aranjament floral personalizat și uimitor.
Coronita din nuiele albă pentru aranjamente florale 34 cm este fabricată din materiale de calitate superioară, ceea ce o face durabilă și potrivită pentru utilizare pe termen lung. Indiferent dacă doriți să decorați o masă pentru o cină specială sau să creați un decor impresionant pentru o nuntă, această coroniță vă va ajuta să aduceți o notă de eleganță și naturalețe în fiecare aranjament floral.
Aranjamentele florale devin cu adevărat magice atunci când folosiți această coroniță din nuiele albă. Cu creativitatea și pasiunea potrivite, veți putea să realizați aranjamente florale spectaculoase, care vor impresiona cu siguranță orice privitor. Investiți în această coroniță și transformați orice spațiu într-un colț de natură, plin de frumusețe și farmec.
Dimensiuni  34 x 8 cm
COMANDĂ
RAPIDĂ
TRANSPORT GRATUIT
LA COMENZI MAI MARI DE 300 LEI
RETURNARE
14 ZILE
POSIBILITĂȚI MULTIPLE
DE PLATĂ
CONSULTANȚĂ
GRATUITĂ
Ambalaje, decoratiuni si accesorii pentru flori. Produse de calitate la pret de importator, cu livrare in toata Romania.© 2014-2024 Celoplast.ro | Realizare site StudioWEBERPlăți online cu card bancar