Transportul este GRATUIT pentru comenzile mai mari de 300 Lei. Comanda minimă în valoare de 100 Lei. Expediere în 1 - 2 zile lucrătoare.

Coronita nuiele alb pentru aranjamente florale 45 cm
Recenzii

Coronita nuiele alb pentru aranjamente florale 45 cm

În stoc
35082
45.00lei
Descriere
Coronita din nuiele albă pentru aranjamente florale de 45 de centimetri reprezintă o opțiune excelentă pentru cei care doresc să aducă un element rustic și elegant în decorarea lor florală. Această coroniță din nuiele este concepută special pentru a aduce un farmec natural și autentic aranjamentelor florale, transformându-le în creații spectaculoase.
Folosind această coroniță, puteți crea aranjamente florale impresionante, potrivite pentru o varietate de ocazii, de la nunți și botezuri la evenimente corporate și decoruri de interior. Cu o lungime de 45 de centimetri, această coroniță oferă suficient spațiu pentru a dispune florile și frunzele într-un mod creativ și atrăgător.
Coronita din nuiele albă se potrivește perfect cu o gamă variată de flori și plante, de la trandafiri și lalele la iederă și eucalipt. Această versatilitate vă permite să vă exprimați creativitatea și să creați aranjamente florale care se potrivesc cu tema și stilul evenimentului sau spațiului dvs.
Materialele de înaltă calitate utilizate pentru această coroniță asigură rezistență și durabilitate, ceea ce înseamnă că aceasta va rămâne frumoasă și elegantă pentru mult timp. De asemenea, nu trebuie să vă faceți griji cu privire la întreținere, deoarece această coroniță din nuiele nu necesită decât o îngrijire minimă.
Așadar, dacă doriți să adăugați un element rustic și plin de farmec aranjamentelor florale, nu căutați mai departe. Coronita din nuiele albă pentru aranjamente florale de 45 de centimetri este alegerea perfectă pentru a aduce natura în creațiile dvs. florale și pentru a impresiona cu adevărat. Alegeți această coroniță pentru a transforma fiecare aranjament floral într-o operă de artă florală unică și memorabilă.
Dimensiuni 45 x 9 cm
COMANDĂ
RAPIDĂ
TRANSPORT GRATUIT
LA COMENZI MAI MARI DE 300 LEI
RETURNARE
14 ZILE
POSIBILITĂȚI MULTIPLE
DE PLATĂ
CONSULTANȚĂ
GRATUITĂ
Ambalaje, decoratiuni si accesorii pentru flori. Produse de calitate la pret de importator, cu livrare in toata Romania.© 2014-2024 Celoplast.ro | Realizare site StudioWEBERPlăți online cu card bancar