Transportul este GRATUIT pentru comenzile mai mari de 300 Lei. Comanda minimă în valoare de 100 Lei. Expediere în 1 - 2 zile lucrătoare.

Coronita verdeata+bobite artificiale 30 cm

În stoc
4093
36.00lei
Descriere
Dacă sunteți în căutarea unei modalități creative și estetice de a aduce natura în interiorul casei dvs. sau să creați aranjamente florale impresionante, atunci "Coronita Verdeată și Bobițe Artificiale de 30 cm" este alegerea perfectă pentru dumneavoastră. Această incredibilă piesă decorativă aduce frumusețea naturii într-un mod inovator și durabil, fără a fi nevoie să vă faceți griji pentru întreținere sau udat constant.Datorită atenției la detalii și calității superioare, fiecare bob de verdeță și fiecare bobiță artificială de pe această coroniță au fost recreațe cu mare precizie, astfel încât să ofere o senzație autentică de plante naturale. Designul său realist și culorile vii fac ca această coroniță să fie greu de distins de plantele adevărate, aducând o notă vibrantă și proaspătă oricărui spațiu în care este amplasată.
Cu o lungime generoasă de 30 cm, această coroniță verdeată și bobițe artificiale devine punctul focal perfect pentru aranjamentele florale și decorațiunile dumneavoastră. Fie că doriți să o utilizați ca element central pe masă, să o agățați cu eleganță pe ușă sau să o integrați în colțul preferat al casei, aceasta va atrage privirile și va stârni admirația tuturor.
De asemenea, versatilitatea acestei piese este impresionantă. Puteți să vă folosiți imaginația și să creați o varietate de aranjamente florale minunate, adăugând elemente naturale sau alte accesorii decorative pentru a vă personaliza spațiul cu un aer inconfundabil. Fie că este vorba de ocazii speciale, evenimente festive sau simpla dorință de a vă înfrumuseța mediul înconjurător, această coroniță verdeată și bobite artificiale de 30 cm va răspunde cu siguranță tuturor cerințelor dumneavoastră creative.
În plus, durabilitatea acestei piese vă permite să vă bucurați de frumusețea ei pe termen lung, fără a fi nevoie să vă faceți griji pentru udat, expunerea la soare sau alte condiții de întreținere. Puteți profita de frumusețea naturală pe tot parcursul anului, în orice sezon, fără să pierdeți din calitatea sau aspectul său impresionant.
În concluzie, "Coronita Verdeată și Bobițe Artificiale de 30 cm" reprezintă nu doar o piesă decorativă, ci și o modalitate de a aduce natura și frumusețea sa în viața dumneavoastră fără efort. Cu un design autentic, culori vibrante și durabilitate remarcabilă, această coroniță devine partenerul perfect în crearea unor aranjamente florale deosebite și în transformarea spațiului dumneavoastră într-o oază de eleganță și prospețime.
Flori artificiale din materiale de calitate pentru decoratiuni florale
Dimensiuni: 30 cm
 
COMANDĂ
RAPIDĂ
TRANSPORT GRATUIT
LA COMENZI MAI MARI DE 300 LEI
RETURNARE
14 ZILE
POSIBILITĂȚI MULTIPLE
DE PLATĂ
CONSULTANȚĂ
GRATUITĂ
Ambalaje, decoratiuni si accesorii pentru flori. Produse de calitate la pret de importator, cu livrare in toata Romania.© 2014-2024 Celoplast.ro | Realizare site StudioWEBERPlăți online cu card bancar