Transportul este GRATUIT pentru comenzile mai mari de 300 Lei. Comanda minimă în valoare de 100 Lei. Expediere în 1 - 2 zile lucrătoare.

Cos 11 cm alb pentru aranjamente florale
Recenzii
Danci Adina
2024-04-19
cos
f faine

Cos 11 cm alb pentru aranjamente florale

(1 reviewuri) | În stoc
33289A
4.00lei
Descriere
Cosul de 11 cm alb pentru aranjamente florale este alegerea perfectă pentru a crea aranjamente florale impresionante. Acest cos elegant și versatil este conceput special pentru a adăuga un aspect sofisticat și rafinat oricărei compoziții florale.Indiferent dacă doriți să realizați un buchet impresionant pentru o ocazie specială sau să decorați spațiul din jurul vostru cu frumusețea florilor, acest cos vă oferă flexibilitatea necesară pentru a obține rezultate minunate.Cosul alb elegant este fabricat din materiale de înaltă calitate, care îi conferă rezistență și durabilitate. Designul său solid asigură că florile vor fi susținute în mod sigur și vor păstra aspectul proaspăt pentru o perioadă mai lungă de timp. Indiferent dacă alegeți să adăugați flori delicate și elegante sau plante mai rezistente, acest cos va păstra frumusețea lor și le va pune în evidență într-un mod spectaculos.Cu ajutorul acestui cos alb pentru aranjamente florale, puteți aduce natura în interiorul casei voastre sau puteți crea decoruri florale impresionante pentru evenimente speciale, cum ar fi nunți, petreceri sau ceremonii. Datorită dimensiunii sale compacte, acest cos poate fi plasat cu ușurință pe mese, birouri sau alte suprafețe, adăugând un strop de eleganță și frumusețe oriunde este amplasat.
Indiferent dacă sunteți un profesionist în design floral sau un pasionat de aranjamente florale, acest cos alb de 11 cm pentru aranjamente florale vă va oferi o bază solidă și frumoasă pentru creațiile voastre. Descoperiți plăcerea de a explora combinații de culori, texturi și forme și creați aranjamente florale de neuitat cu ajutorul acestui cos versatil și elegant.Adăugați un strop de frumusețe naturală în viața voastră cu ajutorul cosului alb de 11 cm pentru aranjamente florale și bucurați-vă de farmecul și eleganța pe care le aduc florile în fiecare zi. Cu acest cos, veți putea să transformați fiecare spațiu într-un colț al naturii, plin de culoare și prospețime. Alegeți calitatea și stilul, alegeți cosul alb de 11 cm pentru aranjamente florale.
Dimensiuni: 11 x 9 x 35  cm
 
 
COMANDĂ
RAPIDĂ
TRANSPORT GRATUIT
LA COMENZI MAI MARI DE 300 LEI
RETURNARE
14 ZILE
POSIBILITĂȚI MULTIPLE
DE PLATĂ
CONSULTANȚĂ
GRATUITĂ
Ambalaje, decoratiuni si accesorii pentru flori. Produse de calitate la pret de importator, cu livrare in toata Romania.© 2014-2024 Celoplast.ro | Realizare site StudioWEBERPlăți online cu card bancar