Transportul este GRATUIT pentru comenzile mai mari de 300 Lei. Comanda minimă în valoare de 100 Lei. Expediere în 1 - 2 zile lucrătoare.

Cos 11 cm color pentru aranjamente florale

Stoc epuizat
33289MR

Produsul nu mai face parte din oferta noastră

Descriere
Produsul nostru, Cos 11 cm color pentru aranjamente florale, este alegerea perfectă pentru a crea cele mai impresionante și elegante aranjamente florale. Fie că sunteți un profesionist în domeniul aranjamentelor florale sau un pasionat al designului floral, acest cos este un element indispensabil în arsenalul dumneavoastră creativ.Fabricat din materiale de înaltă calitate, cosul nostru de 11 cm adaugă o notă de rafinament și frumusețe fiecărei creații florale. Disponibil într-o gamă largă de culori vibrante, acest cos vă permite să vă exprimați creativitatea și să obțineți rezultate spectaculoase.Cu dimensiunile sale perfecte, cosul de 11 cm este suficient de spațios pentru a găzdui o varietate de flori și plante, permițându-vă să creați combinații unice și armonioase. Indiferent dacă doriți să realizați un buchet simplu și elegant sau un aranjament floral complex, acest cos vă oferă libertatea de a experimenta și de a obține rezultate deosebite.Cosul nostru pentru aranjamente florale este conceput pentru a fi ușor de utilizat și de manevrat. Cu o structură solidă și rezistentă, acesta oferă suport și stabilitate plantelor și florilor dumneavoastră. Astfel, puteți fi sigur că creațiile dumneavoastră vor rămâne proaspete și în siguranță, captând privirile admirative ale tuturor.Indiferent dacă sunteți un decorator de evenimente, un florist profesionist sau un iubitor al aranjamentelor florale, cosul nostru de 11 cm color pentru aranjamente florale este alegerea ideală pentru a da viață viselor dumneavoastră creative. Aduceți un strop de frumusețe și eleganță în orice eveniment sau spațiu cu ajutorul acestui produs de înaltă calitate și design impecabil. Alegeți cosul nostru de 11 cm color pentru aranjamente florale și permiteți-vă să explorați infinitatea creativității în arta florilor. Fiecare floare, fiecare plantă și fiecare eveniment va străluci într-un mod unic și memorabil cu ajutorul acestui produs excepțional. Încântați-vă clienții, bucurați-vă de procesul creativ și aduceți un zâmbet pe fețele tuturor cu ajutorul cosului nostru pentru aranjamente florale.
Dimensiuni: 11 cm
 
COMANDĂ
RAPIDĂ
TRANSPORT GRATUIT
LA COMENZI MAI MARI DE 300 LEI
RETURNARE
14 ZILE
POSIBILITĂȚI MULTIPLE
DE PLATĂ
CONSULTANȚĂ
GRATUITĂ
Ambalaje, decoratiuni si accesorii pentru flori. Produse de calitate la pret de importator, cu livrare in toata Romania.© 2014-2024 Celoplast.ro | Realizare site StudioWEBERPlăți online cu card bancar