Transportul este GRATUIT pentru comenzile mai mari de 300 Lei. Comanda minimă în valoare de 100 Lei. Expediere în 1 - 2 zile lucrătoare.

Cos dreptunghiular lemn+toarta sfoara pentru aranjamente florale

Stoc epuizat
35017

Produsul nu mai face parte din oferta noastră

Descriere
Numele produsului pe care vi-l prezentăm cu mândrie este "Cos dreptunghiular lemn+toarta sfoară pentru aranjamente florale", o piesă deosebită ce aduce un farmec rustic și o eleganță aparte oricărui aranjament floral. Conceput cu atenție la detalii și fabricat din lemn de cea mai înaltă calitate, acest cos dreptunghiular aduce un stil rafinat și unicitate în orice decor.Acest minunat cos din lemn este nu numai o alegere excelentă pentru a găzdui aranjamente florale impresionante, ci și o piesă decorativă în sine. Cu dimensiunile sale generoase și forma dreptunghiulară, el poate adăposti cu eleganță o varietate de flori și plante, punându-le în valoare într-un mod cu totul aparte.
Cu o atenție specială acordată calității materialelor folosite și designului, acest cos dreptunghiular este conceput pentru a rezista în timp și a păstra aspectul său proaspăt și inconfundabil. Lemnul folosit în realizarea acestui cos este atent selecționat pentru a asigura durabilitatea și rezistența necesară, făcând din acest produs o investiție pe termen lung în eleganța și stilul dumneavoastră.Un alt aspect remarcabil al acestui cos este prezența toartei din sfoară, care adaugă un detaliu rustic și fermecător întregii compoziții. Sfoara este fixată în mod expert pe conturul cosului, oferind nu doar un element decorativ, ci și o funcționalitate practică în stabilizarea aranjamentelor florale.
Indiferent dacă doriți să decorați o nuntă sau un eveniment special, să creați un colț de natură în propriul cămin sau să oferiți un cadou deosebit unei persoane dragi, acest cos dreptunghiular din lemn este alegerea ideală. Fiind versatil și ușor de integrat în diverse teme și stiluri, el se adaptează cu ușurință oricărei ocazii și adaugă un farmec aparte întregului mediu în care este plasat.Pregătiți-vă să vă încântați simțurile cu frumusețea simplă și autentică a acestui cos dreptunghiular lemn+toarta sfoară pentru aranjamente florale! Descoperiți bucuria de a crea compoziții florale impresionante și de a aduce un strop de natură în viața dumneavoastră cu ajutorul acestui produs exceptional, conceput cu pasiune pentru frumos și eleganță.
Dimensiuni   23 x 10 cm
COMANDĂ
RAPIDĂ
TRANSPORT GRATUIT
LA COMENZI MAI MARI DE 300 LEI
RETURNARE
14 ZILE
POSIBILITĂȚI MULTIPLE
DE PLATĂ
CONSULTANȚĂ
GRATUITĂ
Ambalaje, decoratiuni si accesorii pentru flori. Produse de calitate la pret de importator, cu livrare in toata Romania.© 2014-2024 Celoplast.ro | Realizare site StudioWEBERPlăți online cu card bancar