Transportul este GRATUIT pentru comenzile mai mari de 300 Lei. Comanda minimă în valoare de 100 Lei. Expediere în 1 - 2 zile lucrătoare.

Cos dreptunghiular+toarta pentru aranjamente florale set 3 buc

În stoc
33305
125.00lei
Descriere
Acest set de trei bucăți este conceput special pentru a îmbunătăți experiența dumneavoastră în crearea aranjamentelor florale unice și impresionante.Cosurile dreptunghiulare incluse în acest set aduc un element distinctiv în designul aranjamentelor florale, oferindu-le un aspect modern și elegant. Acestea sunt fabricate cu atenție la detalii, garantând durabilitate și calitate superioară.
Fiecare cos este însoțit de o toartă special concepută pentru a facilita procesul de aranjare a florilor. Toarta adaugă un element decorativ și funcțional, permițându-vă să creați buchete și aranjamente florale cu ușurință și stil. Această adiție ingenioasă vă oferă libertatea de a experimenta și de a crea designuri personalizate, adaptate gusturilor și preferințelor dumneavoastră unice.
Acest set de cosuri dreptunghiulare și toarte pentru aranjamente florale este potrivit atât pentru pasionații amatori, cât și pentru profesioniștii din domeniul floral. Indiferent dacă sunteți la început de drum în arta florilor sau sunteți un expert în domeniu, acest set vă oferă instrumentele necesare pentru a vă bucura de procesul creativ și pentru a impresiona cu aranjamente florale deosebite.
Aranjamentele florale devin astfel mai mult decât o simplă activitate, devenind o expresie a personalității și a creativității dumneavoastră. Cu acest set de cosuri dreptunghiulare și toarte pentru aranjamente florale, veți descoperi o lume a posibilităților nelimitate în ceea ce privește designul floral. Bucurați-vă de fiecare moment al creației și adăugați o notă distinctivă și elegantă fiecărui aranjament floral pe care îl realizați cu acest set exclusiv.
Dimensiuni  :
cos 1                40 x 13 x 45 cm
cos 2                35 x 12 x 38 cm
cos 3                29 x 10 x 32 cm
COMANDĂ
RAPIDĂ
TRANSPORT GRATUIT
LA COMENZI MAI MARI DE 300 LEI
RETURNARE
14 ZILE
POSIBILITĂȚI MULTIPLE
DE PLATĂ
CONSULTANȚĂ
GRATUITĂ
Ambalaje, decoratiuni si accesorii pentru flori. Produse de calitate la pret de importator, cu livrare in toata Romania.© 2014-2024 Celoplast.ro | Realizare site StudioWEBERPlăți online cu card bancar