Transportul este GRATUIT pentru comenzile mai mari de 300 Lei. Comanda minimă în valoare de 100 Lei. Expediere în 1 - 2 zile lucrătoare.

Cos inalt scoarta pentru aranjamente florale

În stoc
34712
27.50lei
Descriere
Înțelegem că aranjamentele florale sunt o formă de artă și expresie creativă, iar pentru a le face să strălucească, avem nevoie de un suport de calitate superioară. Așadar, suntem mândri să vă prezentăm Cosul înalt cu scoarță, un accesoriu esențial pentru orice florar sau pasionat de design floral.Cosul nostru înalt își păstrează forma fermă și verticală, permițând aranjamentelor florale să iasă în evidență și să fie admirate din orice unghi. Acest design rafinat conferă un aspect impresionant și atrăgător oricărui eveniment sau spațiu.
Materiale de calitate superioară: Am ales cu grijă cele mai bune materiale pentru a asigura rezistența și durabilitatea produsului. Scoarța naturală este aleasă cu atenție pentru a oferi un aspect rustic și autentic, îmbinându-se armonios cu florile pentru a crea un tablou spectaculos. Cosul înalt cu scoarță poate fi utilizat pentru o varietate de aranjamente florale, precum buchete impresionante de flori proaspete, aranjamente decorative de sezon sau chiar aranjamente florale uscate pentru o notă boemă și rafinată.
 Dacă sunteți în căutarea unui cadou unic și memorabil pentru cineva drag, Cosul înalt cu scoarță pentru aranjamente florale este alegerea perfectă. Cu siguranță, va impresiona și va încânta pe oricine iubește natura și frumusețea florilor.Îmbunătățiți experiența dumneavoastră cu aranjamentele florale și transformați orice spațiu într-un colț de rai cu ajutorul Cosului înalt cu scoarță pentru aranjamente florale. Descoperiți bucuria de a crea și de a împărtăși frumusețea naturii în cel mai spectaculos mod posibil.
Cosuri decorative pentru realizarea de aranjamente florale
Dimensiuni: 23 x 23  cm
 
COMANDĂ
RAPIDĂ
TRANSPORT GRATUIT
LA COMENZI MAI MARI DE 300 LEI
RETURNARE
14 ZILE
POSIBILITĂȚI MULTIPLE
DE PLATĂ
CONSULTANȚĂ
GRATUITĂ
Ambalaje, decoratiuni si accesorii pentru flori. Produse de calitate la pret de importator, cu livrare in toata Romania.© 2014-2024 Celoplast.ro | Realizare site StudioWEBERPlăți online cu card bancar