Transportul este GRATUIT pentru comenzile mai mari de 300 Lei. Comanda minimă în valoare de 100 Lei. Expediere în 1 - 2 zile lucrătoare.

Cos iuta pentru aranjamente florale

În stoc
34164
4.30lei
Descriere
Vă prezentăm cu mândrie noul nostru "Cos de iută pentru aranjamente florale", un element esențial pentru orice pasionat de flori și design floral. Acest elegant cos de iută este perfect pentru a crea aranjamente florale captivante și unice, care vor impresiona orice privitor și vor aduce un strop de frumusețe naturală în orice încăpere. La dezvoltarea acestui produs, ne-am concentrat asupra calității și durabilității. Cosul nostru de iută este realizat dintr-un material rezistent, ce asigură o susținere solidă pentru aranjamentele dumneavoastră florale, indiferent de dimensiunea sau complexitatea lor. De asemenea, iuta este un material ecologic și sustenabil, ceea ce face din acest cos o alegere responsabilă pentru cei ce își doresc să protejeze mediul înconjurător.: Forma și dimensiunea cosului au fost meticulos concepute pentru a oferi un design ergonomic și funcțional. Mânerul solid și confortabil facilitează transportul aranjamentelor florale de la un loc la altul fără efort, iar structura de susținere a iutei permite o așezare stabilă și elegantă a florilor, creând astfel un aspect armonios și profesionist.
 Datorită versatilității sale, "Cosul de iută pentru aranjamente florale" devine un suport excelent pentru exprimarea creativității dumneavoastră. Fie că doriți să creați aranjamente florale spectaculoase pentru nunți, evenimente speciale sau simple decoruri pentru acasă, acest cos de iută vă permite să îmbinați culorile și texturile florilor într-un mod inovator și estetic, ceea ce va conferi fiecărui aranjament un caracter distinctiv și impresionant. Dacă sunteți în căutarea cadoului perfect pentru un prieten sau un membru drag al familiei pasionat de flori și design floral, atunci "Cosul de iută pentru aranjamente florale" este alegerea ideală. Fiind practic și estetic plăcut, acesta se va dovedi a fi un cadou deosebit, care va inspira creativitatea destinatarului și îl va bucura cu siguranță pentru mult timp. Cu ajutorul acestui minunat cos de iută, puteți recrea farmecul naturii în propriul cămin. Aduceți magia și prospetimea florilor în interiorul locuinței dumneavoastră și transformați spațiul într-un colț de rai în care să vă relaxați și să vă bucurați de frumusețea simplă și autentică a florilor.
: În final, "Cosul de iută pentru aranjamente florale" reprezintă alegerea perfectă pentru pasionații de flori, design floral și frumusețea naturală. Cu acest cos de iută versatil și elegant, veți avea posibilitatea de a crea aranjamente florale de neuitat, care vor impresiona cu siguranță pe oricine le va admira. Adăugați o notă de farmec și eleganță evenimentelor speciale sau decorați cu rafinament propria locuință - cu "Cosul de iută pentru aranjamente florale", opțiunile sunt nelimitate.
Cosuri decorative pentru realizarea de aranjamente florale
Dimensiuni: 12 x 9 cm
 
COMANDĂ
RAPIDĂ
TRANSPORT GRATUIT
LA COMENZI MAI MARI DE 300 LEI
RETURNARE
14 ZILE
POSIBILITĂȚI MULTIPLE
DE PLATĂ
CONSULTANȚĂ
GRATUITĂ
Ambalaje, decoratiuni si accesorii pentru flori. Produse de calitate la pret de importator, cu livrare in toata Romania.© 2014-2024 Celoplast.ro | Realizare site StudioWEBERPlăți online cu card bancar