Transportul este GRATUIT pentru comenzile mai mari de 300 Lei. Comanda minimă în valoare de 100 Lei. Expediere în 1 - 2 zile lucrătoare.

Cos lemn+scoarta tip scaun pentru aranjamente florale

În stoc
35114
27.00lei
Descriere
Cosul din lemn cu scoarta de tip scaun pentru aranjamente florale este o alegere perfectă pentru a aduce un strop de natură și eleganță în decorul dumneavoastră. Acest produs excepțional îmbină funcționalitatea unui coș din lemn durabil cu aspectul rafinat al scoarței naturale, oferind astfel o soluție ideală pentru aranjamentele florale deosebite.
Cu dimensiuni generoase și o structură solidă, cosul este conceput special pentru a susține și pune în valoare aranjamentele florale cu bun gust. Designul în formă de scaun adaugă un element distinctiv și creativ, transformând coșul într-o piesă de accentuare a frumuseții florilor și a aranjamentelor. Fie că doriți să aduceți un aer proaspăt în interiorul locuinței sau să creați atmosfera perfectă pentru un eveniment festiv, acest cos de lemn cu scoarta tip scaun pentru aranjamente florale este alegerea ideală.
Adăugând un farmec rustic și natural oricărui spațiu, acest cos reprezintă nu doar un suport practic pentru florile dumneavoastră preferate, ci și o piesă de mobilier decorativă. Fiecare detaliu al designului a fost atent conceput pentru a vă oferi o experiență estetică de neegalat.
Permiteți-vă să vă exprimați creativitatea și să vă bucurați de frumusețea simplă și autentică a acestui cos de lemn cu scoarta, aducând astfel natura în mijlocul vieții dumneavoastră cu un farmec aparte. Indiferent de ocazie sau loc, acest produs rafinat va deveni cu siguranță un element central al decorului dumneavoastră, creând amintiri frumoase și impresionante pentru dumneavoastră și cei dragi.
Dimensiuni  18 x 32 cm
COMANDĂ
RAPIDĂ
TRANSPORT GRATUIT
LA COMENZI MAI MARI DE 300 LEI
RETURNARE
14 ZILE
POSIBILITĂȚI MULTIPLE
DE PLATĂ
CONSULTANȚĂ
GRATUITĂ
Ambalaje, decoratiuni si accesorii pentru flori. Produse de calitate la pret de importator, cu livrare in toata Romania.© 2014-2024 Celoplast.ro | Realizare site StudioWEBERPlăți online cu card bancar